Web Analytics
More
    Reklāma

    Industriālās elektronikas milzis ABB nopērk viedās mājas produktu ražotāju Eve Systems

    Jaunākie raksti

    Eve ir arī Latvijā atpazīstams viedās mājas produktu ražotājs, kas mūsu elektronikas preču veikalos līdz šim ir bijis pārstāvēts ar tādiem produktiem kā viedie radiatoru regulatori, kustību un temperatūras sensori un viedie apgaismojuma produkti. Šodien vispasaules medijos tiek ziņots, ka šo vācu uzņēmumu ir iegādājies industriālās elektronikas produktu milzis ABB. Šis pirkums tiešā veidā papildinās ABB “Building and Home Automation Solutions” divīziju.

    Eve zīmols savu dzīvi sāka 1999. gadā un sākotnēji tā bija tikai viena no produktu kategorijām uzņēmumā Elgato Systems, ko varbūt labāk atceramies kā geiminga produktu ražotāju. Elgato zīmolu vācieši 2018. gadā pārdeva Corsair un atlikusī uzņēmuma daļa turpināja darbu kā Eve Systems. Uzņēmuma pārdošanas brīdī Eve Systems darbojās aptuveni 50 darbinieki.

    Reklāma

    ABB, savukārt, ir starptautisks milzis ar vairāk nekā 105 000 darbinieku, kas vairāk fokusējas uz efektīvu risinājumu piedāvāšanu saviem industriālajiem klientiem nevis fifīgu produktu izstrādi “parastajiem mirstīgajiem” pircējiem. ABB paredz, ka Eve Systems iegāde ļaus tam kļūt par Matter un Thread standartu viedās mājas produktu līderi. Protams, tikai laiks rādīs vai pēc uzņēmuma aprīšanas paliks kaut kripatiņa no kādreizējo Eve produktu šarma.

    AvotsEve
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma