Web Analytics
More
    Reklāma

    Eve varēs pārvērst manuāli rullējamās žalūzijas par automātiski vadāmām

    Jaunākie raksti

    Viedpalīgu zīmols Eve ir radījis iekārtu, kura spēs pārvērst gandrīz jebkuras mehāniski rullējamās žalūzijas par automātiski pārvaldāmām.

    Tas nozīmē, ka Eve MotionBlinds sistēma pievienos motoru rullējām žalūzijām, ļaujot tās attālināti pacelt un nolaist ar mobilo telefonu vai ar balss vadību. Kā norāda uzņēmums, tad jaunos žalūziju motorus varēs viegli uzstādīt, un tam nebūs nepieciešamas ļoti tehniskas zināšanas.

    Reklāma

    Vienīgais ierobežojums būs uzlādes nepieciešamība aptuveni reizi gadā pie ikdienišķas lietošanas. To varēs izdarīt, pateicoties USB-C pieslēgvietai. Šobrīd Eve MotionBlinds sistēmu varēs pārvaldīt ar Apple HomeKit lietotni vai Eve lietotni, kas nav pieejama Android operētājsistēmai.

    Uzņēmums apstiprinājis, ka strādā pie Matter standarta atbalsta, un pie lietotājiem tas nonāks gada pirmajā ceturksnī. Tas nozīmē, ka liela daļa Eve produktu varēs pārvaldīt ar dažādu mobilo operētājsistēmu un balss asistentu platformām. Eve rullējamo žalūziju motoru sistēma maksās 199,95 USD, un tā būs pieejama marta beigās. Papildu tam uzņēmums radījis īpašus žalūziju modeļus, kuri jau ir motorizēti.

    Tirgū gan nav pārāk liela konkurence konkrētajam risinājumam, un viena no tām ir Tilt sistēma, kas ir vēl dārgāka – 259 USD. Nesen arī mūsu rokās nonāca Aqara Curtain Driver, kas bija spējīgs automatizēt aizkaru aizvēršanu un atvēršanu.

    Aqara Curtain Driver E1 viedā aizkaru virinātāja apskats

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Arcca
    11.01.2023 15:46

    No tā paša Aqara ražotāja ir arī tiešs konkurents – Roller Shade Driver E1, ko ar nopirkt tepat LV jau tagad par burtiski 4 reizes zemāku cenu.

    Nebūtu tomēr slikti apskatīt šos un salīdzināt, lai saprastu kādas tās atšķirības būtu.

    Nils Biruta Ušakovs
    11.01.2023 16:02

    What? Esmu diezgan drošs, ka vasarā šitādus Aļikā skatījos par pārdesmit $

    Kvalitativais spraudejs
    12.01.2023 21:16

    Atmet linku

    Kāds
    14.01.2023 09:22

    Varu pārdot analogu produktu, vairs neizmantoju. 70 Eur. E-pasts: spiritus.emortus (at) gmail (punkts) com.

    Reklāma