Web Analytics
More
    Reklāma

    Zīmola Eve viedpalīgi būs vieni no pirmajiem, kas atbalstīs Matter standartu

    Jaunākie raksti

    Zīmols Eve savā Matter standarta konferencē paziņoja, ka šī gada 12. decembrī daļa produktu saņems atjauninājumu, lai darbotos ar nesen oficiāli apstiprināto Matter standartu. Tādējādi kļūstot par vieniem no pirmajiem viedajiem produktiem, kuri saņems šo savienojumu.

    Kā pirmie Matter atbalstu saņems Eve Energy Smart Plug viedā rozete, Eve Door un Eve Windows sensori, kā arī Eve Motion kustību sensors. Tāpat tika paziņots, ka citi Thread sērijas produkti šo atjauninājumu saņems nākamā gada laikā, bet produkti ar jau iebūvētu Matter atbalstu pie lietotājiem nonāks no nākamā gada sākuma.

    Reklāma

    Papildu tam nākamā gada pirmajā pusē Eve beidzot izlaidīs Android operētājsistēmai paredzētu lietotni, jo līdz šim tā bijusi pieejama vienīgi iPhone lietotājiem, jo uzņēmums vēlējies izmantot drošības un privātuma priekšrocības. Kas saistīts ar viedpalīgu atjaunošanu, lai tie darboties ar Matter savienojumu, tas nebūs obligāts, jo Eve produktu gadījumā pēc pārejas vairs nebūs iespējams izmantot Bluetooth savienojumu. Daļai lietotāju tas varētu būt visai traucējoši.

    Tāpat vēl viens praktiskais ierobežojums būs tas, ka māja būs nepieciešams izmantot kādu no Thread rūteriem, caur kuriem vadīt ierīces. Kā norāda uzņēmuma izpilddirektors, tad šobrīd tas var būt neērti, bet jau nākamo trīs gadu laikā ikvienam lietotājam būs vismaz viens šāds rūteris mājās, pateicoties Matter standarta izplatībai. Piemēram, Apple HomePod mini un Nest Hub jau tagad spēj pildīt šo funkciju.

    Gaidīsim šādus paziņojumus arī no citiem mājas viedpalīgu zīmoliem līdzīgas ziņas, ka tie sāks atbalstīt Matter standartu, lai mēs būtu tuvāk īstai viedajai mājai mūsu ikdienā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma