Web Analytics
More
    Reklāma

    Aqara pāreja uz Matter aizkavēsies

    Jaunākie raksti

    Viedierīču zīmols Aqara, kuru mūsu pusē pazīstam jau pāris gadus un kura vairāku produktu apskati tika publicēti pagājušā gada nogalē, paziņojis, ka oficiālo pāreju uz jauno Matter savienojuma standartu nāksies atlikt līdz 2023. gada janvārim.

    Līdz šim bija plānots, ka Aqara izlaidīs programmatūras atjauninājumu, kas tās M2 viedās mājas galveno staciju jeb mezglu padarīs par Matter savienojuma izmantotāju un pārraidītāju, lai kontrolētu pārējās viedierīces. Tomēr šobrīd uzņēmums paziņojis, ka šis atjauninājums kavēsies līdz janvārim, lai nodrošinātu labāku lietotāju pieredzi.

    Reklāma

    Sagaidāmais atjauninājums ļaus vairāk neka 40 dažādiem Aqara produktiem darboties ar Matter standartu. Tas nozīmē, ka tos varēs kontrolēt ar Google Home un Apple HomeKit lietotnēm, neizmantojot speciālās Aqara pārvaldības lietotnes. Līdz ar to zīmols kļūs par vienu no pirmajiem, kas liks lietā jaunā Matter savienojuma iespējas, lai padarītu mājas viedpalīgus ērtāk lietojamu ikdienā.

    Aqara jau tagad strādā pie jauniem durvju un logu sensoriem, kas tiks izlaisti 2023. gada sākumā, bet pēc tiem parādīsies M3 centrālā mezgla ierīce, kas atbalstīs vairākus savienojumu protokolus.

    Matter un Thread – kas ir šie jaunie vārdi Lietu Interneta pasaulē?

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    grh
    02.01.2023 23:41

    Henrijs nebūs nedaudz pavirši satulkojis rakstu un datumus? 2.janvārī 2023. gadā ielikt rakstu, kurš ziņo, ka Matter atbalsts kavēsies līdz nākamā gada (2024. ) janvārim? :)
    28.decembra raksts
    A free Matter software update for the Aqara M2 smart home hub has been delayed until January 2023.

    Reklāma