Web Analytics
More
    Reklāma

    Pirmajiem “Facebook” un “Instagram” lietotājiem pieejama profila verifikācijas iespēja

    Jaunākie raksti

    Pirms mēneša rakstījām par to, ka “Meta” saviem “Facebook” un “Instagram” lietotājiem gatavojas piedāvāt jaunu abonementu “Meta Verified”, kas ļauj verificēt profilu un saņemt zilo nozīmīti, līdzīgi kā tas ir “Twitter”. Kompānijas vadītājs Marks Zakerbergs piektdien  “Instagram” informēja, ka abonements no 17. marta ir palaists ASV.

    Lietotņu tīmekļa versijas izmantotājiem “Meta Verified” maksā 12 USD mēnesī, savukārt “iOS” un “Android” lietotājiem jāšķiras no 15 USD par abonementu. Par šo summu lietotājs iegūs ne tikai verificētu profilu un zilo nozīmīti, bet arī pāris papildus ekstras. Piemēram, tiešu piekļuvi klientu atbalstam, papildus digitālās uzlīmes, ko var izmantot pakalpojumos “Stories” un “Reels”. Uzņēmums arī norāda, ka, turpinot abonementa testēšanu, izskatīs iespēju pievienot “Meta Verified” papildus funkcijas un iespējas.

    Reklāma

    Jāpiezīmē, ka jau februārī abonements kļuva pieejams Jaunzēlandē un Austrālijā. Uzņēmums pagaidām nav sniedzis sīkāku informāciju, kad tas būs iegādājams citās pasaules daļās, piemēram, Eiropā.

    Būtiski, ka, lai saņemtu “Meta Verified” aboonementu, jāizpildās vairākiem nosacījumiem. Pirmkārt, jāiesniedz valsts izdota ID karte, kas atbilst lietotāja profilā norādītajam vārdam, uzvārdam, kā arī fotogrāfijai. Otrkārt, lietotājam jābūt vismaz 18 gadus vecam. Treškārt, jābūt iespējotai divu faktoru autentifikācijai.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma