Web Analytics
More
    Reklāma

    “Porsche” atsauc 43 tūkstošus “Taycan” programmatūras kļūmes dēļ

    Jaunākie raksti

    Sporta auto ražotājs “Porsche” pavēstījis, ka 43 tūkstoši elektrisko “Taycan” visā pasaulē atsaukti programmatūras kļūdas dēļ, kas mašīnai izraisa pēkšņu jaudas zudumu. Lai problēmu novērstu, nāksies ierasties tuvējā “Porsche” dīlera servisā, jo šo problēmu acīmredzot nav iespējams atrisināt ar attālinātajiem jeb “over-the-air” atjauninājumiem.

    “Porsche” pārstāvji norādījuši, ka problēmas izlabošana auto īpašniekam būs par velti, savukārt pats programmatūras atjaunināšanas process prasa apmēram stundu. Uzņēmuma pārstāvji pastāstījusi, ka problēma novērota apmēram 130 mašīnām, bet atsaukums attiecas uz visiem “Taycan”, kas piegādāti līdz jūnijam.

    Netiek ziņots par negadījumiem vai cietušajiem, kas būtu radušies šīs problēmas rezultātā. Jau maijā izmeklēšanu sāka ASV atbildīgās instances, kuras bija saņēmušas ziņas par “Taycan”, kuriem pēkšņi, bez jebkāda brīdinājuma vai kļūdas paziņojuma pazūd jauda. Vairākos gadījumos auto pats saviem spēkiem nav varējis turpināt ceļu. Ņemot vērā, cik ļoti sekmīgs līdz šim bijis “Taycan”, mazticams, ka šīs problēmas būtiski ietekmēs “Porsche” un “Taycan” pārdošanas rādītāji, visticamāk, necietīs.

    AvotsGizmodo
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma