Web Analytics
More
    Reklāma

    LG uzsāk jauno 2021. gada NanoCell televizoru pārdošanu Latvijā

    Jaunākie raksti

    LG Electronics (LG) uzsāk 2021. gada NanoCell televizoru pārdošanu Latvijā. Tie īpaši izceļas ar tīrām un precīzām krāsām, kas ļauj iegūt košākus un reālistiskākus attēlus, lai iedzīvinātu saturu. Jaunie NanoCell televizori tiek piedāvāti ar lieliem ekrāniem 8K un 4K izšķirtspējā, kā arī tie ir pieejami dažādos izmēros – sākot no 43 collām līdz 86 collām.

    Kinoteātra cienīga skatīšanās pieredze mājās

    AI procesors, izmantojot dziļās mācīšanās algoritmus, analizē skatīto saturu un pārveido neīstu 8K saturu pārsteidzoši aizraujošā 8K kvalitātē. Tā rezultātā tiek iegūts asāks attēls ar pamanāmi augstāku izšķirtspēju un detalizāciju — pat uz mūsu lielākajiem ekrāniem.

    Reklāma

    LG NanoCell televizora darbību nodrošina α9 Gen4 8K AI (8K televizoriem) un α7 Gen4 4K AI (4K televizoriem), kas ir revolucionārs procesors, kas satura analizēšanai un optimizēšanai izmanto dziļās mācīšanās algoritmus. Ikviena korekcija attēlā un skaņā tiek veikta automātiski.

    NanoCell televizoram ir arī Dolby Vision IQ, kas viedi pielāgo attēla iestatījumus atkarībā no satura veida un apkārtējās vides apstākļiem, tikmēr Dolby Atmos nodrošina daudzdimensiju telpisko skaņu – šis apvienojums ļauj iegūt lielisku kinematogrāfisko rezultātu.

    Pilna spektra aptumšošanu

    Jaunais LG NanoCell televizors izmanto pilna spektra aptumšošanu un precīzi kontrolē individuālus LED pretgaismas moduļus, tādā veidā ļaujot iegūt piesātinātāku tumšo krāsu, kā arī līdz minimumam samazina pretgaismas noplūdes, nodrošinot labāku kontrastu un detalizētāku attēlu. Visos NanoCell modeļos tiek izmantotas nanodaļiņas, kas rada reālistisku attēla kvalitāti, kas skatītājam ļauj vēl labākā kvalitātē skatīties mīļākās filmas, sporta pārraides un citus šovus.

    Unikāls un ērti pārvietojams ar Gallery statīvu

    Savukārt jaunie NanoCell televizori 65/55 collu izmērā no sērijām – NANO88, NANO86, NANO81, NANO80, NANO77 un NANO75 – ir saderīgi ar mūsdienīgo LG OLED Gallery statīvu, kas sniedz iespēju novietot televizoru jebkur, tādā veidā pārvēršot māju un tās interjeru par mākslas galeriju.

    Spēļu pieredze pavisam jaunā līmenī

    Video spēļu spēlēšana tagad ir pavisam jaunā līmenī, jo spēļu optimizētājs automātiski pielāgo attēla iestatījumus, optimizē grafiku un redzamību, ļaujot izbaudīt ikvienu spēli vēl labāk kā iepriekš.

    ALLM un eARC atbilst jaunākajai HDMI 2.1 specifikācijai, nodrošinot iespēju skatīties strauju saturu daudz augstākā izšķirtspējā un ar vienmērīgu, sinhronizētu grafiku.

    Jaunais WebOS un Magic Remote pults

    Pārveidotais sākumekrāns vienuviet attēlo personalizētus ieteikumus par saturu, nodrošina vieglāku piekļuvi iecienītām lietotnēm un ļauj kontrolēt savienotās ierīces.

    Pārveidotā pults Magic Remote ir ieguvusi ergonomisku dizainu ērtākai turēšanai, savukārt norādīšanas un ritināšanas sistēma ļauj ātrāk atrast vēlamo. Iebūvētais mākslīgais intelekts nodrošina vieglu piekļuvi pakalpojumiem, savukārt lielāko satura pakalpojumu sniedzēju pogas ļauj ātri piekļūt iecienītajam saturam.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    21 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    AiniSpainis
    18.05.2021 17:41

    lokālā aptumšošana ir pirmā funkcija ko atslēdzu, jo bija nepanesami skatīties HDR režīmā filmas, kam daudz tumšā fona. Man ir EDGE LED backlit versija. Varbūt uz direct LED ir citādāk. vēl pēc garantijas termiņa beigā šur uz ekrāna saka parādīties vertikālas strīpas. ziņkārības mākts atskrūvēju TV palūkot kas pa vainu un konstatēju ka vaina ir matricas draiveru šleifēs kur zuda kontakts. droši vien radās no edge LED apgaismojuma lentas kas pārmērīgi karsē matricas draivera plates šleifes.
    Iepriekš ar LG tehniku bija izveidojusies laba pieredze. Bet šoreiz labāk ieteiktu izvēlēties citas tehnoloģijas un cita ražotāja TV.

    Aigars Axx
    19.05.2021 03:15
    Reply to  AiniSpainis

    Es nekad nepērku lietas, kurām virsū rakstīts lg. Nervi maksā dārgāk.

    Kursors.lv
    19.05.2021 07:45
    Reply to  Aigars Axx

    Nesen man bija iespēja patestēt iespaidīgu Samsung televizoru. Pēc šīs pieredzes nopirku LG televizoru.

    Pičs
    19.05.2021 17:34

    Tieši mans variants. Ir vairākas LG iekārtas. Tikai labākā pieredze. Nolēmu izmēģināt un nopirku Samusng TV. Nekad vairs…

    Kursors.lv
    19.05.2021 18:48
    Reply to  Pičs

    Vai ne? Es biju diezgan mērenā šokā par to, cik slikta var būt programmatūras puse pat cienījami dārgam augsto plauktu Samsung televizoram. Relatīvi drūma situācija šajā jomā principā ir visiem “smart TV”, bet nu Samsung tur viss ir slikti, slikti. Brr.

    REALAIS
    20.05.2021 01:00

    Ir tur kaut kas konkrētāks ko tu saredzi kā sliktu? Es personīgi lietoju Samsung TU8500 un neizjūtu smart tv problēmas īsti. Laikam es lietoju TV ļoti vienkāršā veidā, strīmošanas aplikācijas + pieslēgts playstations ir vienīgās lietas.

    Pičs
    20.05.2021 08:58
    Reply to  REALAIS

    Matrica Samsungam ir ļoti laba. Es izvēlējos Samsung tieši dēļ matricas. Bet tad nāca nepatīkamais pārsteigums. Softs un procesors ir nenormālas bremzes. Viss raustās, karās, gļuko. Un vēl liela sāpe ir Bluetooth. Tas normāli strādā tikai 3m TV priekšpusē. Tālāk nestrādā. Bet neviens neskatās 55″ TV 3m attālumā. Plus vēl visu laiku pazaudē austiņas un nevar pieslēgties. Esmu izmēģinājis 3 dažādas. Arī jaunākās Sony. Ar LG TV, MacBook, iPad nekādu problēmu līdz par 11m. Atliek paiet nedaudz nost no Samsung, tā skaņa sāk raustīties un pazūd.

    Un tas viss TV, kas maksāja 1500. Es negaidīju tādu haltūru no šada TV. Sevisam neko ieskaidrot nevarēja. Viņi visu novēla uz citiem. Un ieteica sēdēt tuvāk TV. Sviests kaut kāds …

    REALAIS
    20.05.2021 10:13
    Reply to  Pičs

    Es teiktu, kurš skatās 55″ tālāk par 3 metriem?
    Ieteicamais attālums 55 collām ir no 1,4m – 2,5m. Es pats esmu aptuveni nedaudz virs 2 metriem attālumā no 55″ televizora. Bet nu kā nu kuram patīk, 3m+ man jau 55″ būtu par mazu. Tad man ir paveicies, man aplikācijas negļuko kad pārslēdzos starp YT, Disney, Netflix, Playstation. Bet nu neko citu es neizmantoju programmatūras/ierīču ziņā.
    1500€ pa 55″ man ir par dārgu, ja par tādu cenu ir problēmas, tad tas noteikti nav patīkami. Mans TV sanāk kaut kur pa 750€

    KinoNerds
    20.05.2021 14:11
    Reply to  Pičs

    Vari nosaukt konkrētu modeli?
    Man ir 2 samsung Tv, ari vecākiem, vecvecākiem un citiem ģimenes locekļiem ir samsung Tv. Turklāt dažādu “klašu” tv. Visu gan neesmu protams testējis, bet vismaz diviem man esošajiem tv nav problēmas ar bluetooth. Tagad interesē pārbaudīt arī citus.
    Domāju, ka tā ir vai nu tehniska problēma, vai arī softa gļuks. Jo nu būsim reāli, neviens tādu prpduktu nelaiztu apgrozījumā. Tas pats ar OS, jā viņš ir tizls, bet nejau tā, kā Tu saki, bet sneču RU65 versijai nekas tur neraustās, vismaz ne paši appi, varbūt nedaudz noraustās, kad pārsledz no viena uz otru (😅😅), bet nejau augstākas klase Tv, nu negvelz muļķības! Tīri intereses pēc, varbūt vari nopostot video ar tām problēmām? 🤔
    Rezumē – tavs Tv ir “neveiksmīga partija” vai arī tam ir kāds cits defekts.

    P.s.
    Samsung serviss gan ir bomži, tas tiesa! Tiešām samsungam neinteresē, kāds kantoris viņus pārstāv?

    Kursors.lv
    20.05.2021 11:44
    Reply to  REALAIS

    Tīri subjektīvi, bet lietotāja saskarne Samsung izskatās briesmīgi un nedarbojas gana plūdeni. Lietotņu veikals ir miskaste (bet šī problēma ir arī citu ražotāju Smart TV).

    REALAIS
    20.05.2021 13:02

    Nu tad tadā gadījumā es noteikti neizmantoju tās lietotnes, mazāk problēmu man. Vienīgā mana sāpe ir, ka Samsung TV nav Twitch aplikācijas. Ja gribu skatīties Twitch, tad jāslēdz iekšā Playstation.

    KinoNerds
    20.05.2021 13:57

    Paskaties salīdzinošos testus! Paneļa cenas/veiktspējas attiecība ir labāka samsungam.
    OS gan ir tizls, piekrītu! Taču, ja izmanto apple TV tad kaut kā pie dupsīša tā tizlā samsung saskarsme.
    Man (personīgi) galvenais ir paneļa kvalitātes un cenas attiecība, skaņa visiem tiem tv ir sūds, iekšas arī visiem viņiem ir sprāgoņi! Kādēļ nav populāri TV, bez šīs visas drazas? :(

    0939
    20.05.2021 14:00
    Reply to  KinoNerds

    tāpēc ka vidējais cilvēks ir ne pārāk gudrs un ir slinks, tam gribās atslēgties ar vienas pogas palīdzību

    Kursors.lv
    20.05.2021 14:02
    Reply to  KinoNerds

    Nevarētu teikt, ka mans ap 700 eiro vērtais LG NanoCell televizors rāda būtiski savādāku bildi nekā ap 4000 eiro vērts Samsung QLED televizors. Vismaz uz aci un bez visādiem kalibratoriem.

    KinoNerds
    20.05.2021 14:19

    Viss atkarīgs kur un kā lieto Tv.
    Neesmu nekāds specss, bet labs kino patīk! Nu un dažādas pārraides youtube skatos.
    Man viessistaba ir liela un stiklota, dažkārt skatos yt parraides no virtuves, tv varu pagriezst uz virtuves pusi, par cik pa dienu telpā ir ļoti daudz gaismas, lai arī ne tieši uz Tv, tad šādos apstākļos ir ozteikta atšķirība starp spilgtumu, krāsām un vispārējo vizuālo “efektu”, salīdzinot ar zemākas klases Tv.
    Ja Telpa ir tumša tad pat ar “saregulētu” samsung RU sēriju skatīties filmas ir ļoti ok, viss atkarīgs no apstākļiem un iepriekšējo pieredzi.

    Kursors.lv
    20.05.2021 14:24
    Reply to  KinoNerds

    Nu, re, tas jau ir displeja izgaismojuma jautājums un tur tiešām – jo dārgāka klase, jo spilgtāki un izteiksmīgāki tie displeji/krāsas.

    Elektriķis
    19.05.2021 08:36
    Reply to  Aigars Axx

    Hmmm…man ir tikai LG, vēl neviens nav nosprādzis, atšķirībā no Philips.

    Jānis
    19.05.2021 09:08

    Kas tad tam nanocell tāds revolucionārs? Cik skatos tas pats sen pieejamais OLEDs ir tāpat labāks visās jomās (atskaitot brightness).

    Kursors.lv
    19.05.2021 09:11
    Reply to  Jānis

    Nu tās tomēr ir diezgan nesalīdzināmas TV klases. OLED piedāvā izteiksmīgākas krāsas (jo melns ir melns nevis pelēks), taču šādi televizori vēl maksā krietni dārgāk. LG NanoCell tieši salīdzināms ar Samsung QLED.

    20.05.2021 14:35

    Kursors varētu izmeiğināt un salidzināt būtu intresanti redzēt secinājumus.

    Kursors.lv
    20.05.2021 19:08

    Paldies, bet, nē. Kādu laiku es negribu domāt par televizoriem :)

    Reklāma