Web Analytics
More
    Reklāma

    AOC paziņo par jaunu spēļu produktu kategoriju ar austiņām GH200 un GH300

    Jaunākie raksti

    Displeju speciālists un spēļu monitoru piegādātājs AOC turpina paplašināt savu portfeli ar spēlētāju perifērijas ierīcēm. Spēļu eksperts demonstrē divus austiņu komplektus: AOC GH200 un GH300, kuri abi būs pieejami no 2021. gada maija.

    Austiņām ir gluds korpuss, ērta un viegla konstrukcija ar noņemamu mikrofonu un 50 mm draiveriem. Abiem pievilcīgā dizaina modeļiem ir pīti kabeļi un tie ir aprīkoti ar tālvadības pulti (GH200 ir bronzas apdare, bet GH300 ir sarkana apdare). GH200 nodrošina stereo skaņu ar 3,5 mm savienotāja ligzdu, bet luksus GH300 modelis papildus nodrošina 7.1 virtuālu telpisko skaņu (tikai savienojumā ar personālo datoru), USB savienotāju un RGB apgaismojuma efektus.

    Reklāma

    Jebkurš spēlētājs, kuram ir pieredze vairāku spēlētāju šaušanas čempionātos, piekritīs, ka skaņa ir tikpat svarīga kā vizuālais efekts. Telpiska skaņa ļauj spēlētājam precīzi noteikt pretinieku pozīcijas un zināt, ko viņi dara, pat pirms ierauga pretinieku ekrānā. Mūsdienās skaņas dizains ir ievērojami uzlabojies, sniedzot spēlētājam nepieciešamo skaņas atgriezenisko saiti un papildinot ieskaujošo efektu, ko galvenokārt nodrošina vizuālais materiāls. Augstas kvalitātes skaņa ir svarīga ne tikai FPS čempionātos, bet arī visos citos žanros, piemēram, uz stāstījumu balstītos rīcības/RPG čempionātos, lai izbaudītu episku skaņu celiņu un skaidru dialogu, kā arī sacensību vai lidojuma simulācijas spēlēs, lai dzirdētu katru transportlīdzekļa detaļu.

    Lai sniegtu spēlētājiem nepieciešamo arsenāla līmeni, AOC jaunās austiņas GH200 un GH300 ir aprīkotas ar 50 mm neodīma draiveriem, piedāvājot frekvenču diapazonu 20 Hz – 20 kHz un darbojoties ar 32 Ω (± 15 %) pretestību optimālai skaņas kvalitātei.

    Spēlētāji arī novērtēs noņemamo mikrofonu, lai sazinātos ar savu komandu spēlē vai VoIP programmā, piemēram, Discord/Teamspeak. Visvirziena izvirzīto mikrofonu var optimāli pielāgot ērtībai un audio līmenim. Ar 100 Hz – 10 kHz frekvenču diapazonu, kas atbilst cilvēka runas frekvencei, tas filtrē troksni gan ļoti zemās, gan ļoti augstās frekvencēs, nodrošinot skaidru audio un runas kvalitāti.

    Pateicoties austiņu konstrukcijai, visas ārējās skaņas, piemēram, skaļš datora ventilators vai ielas troksnis, tiek bloķētas, savukārt austiņu spilventiņi ar mākslīgās ādas apdari un “atmiņas” putām nodrošina ērtu lietošanu ilgākā laika posmā. Draivera metāla sieta ārējais apvalks garantē austiņu izturību, savukārt regulējama tērauda slīdņa galvas siksna palielina elastību, pielāgojoties jebkuram galvas izmēram, un optimāli sadala svaru.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma