Web Analytics
More
    Reklāma

    Logitech Zone Wireless 2 iepazīstina ar mākslīgā intelekta (AI) darbināmām austiņām biznesa profesionāļiem

    Jaunākie raksti

    Logitech laidis klajā Zone Wireless 2, augstākās kvalitātes biznesa austiņas, kas izmanto AI, lai sniegtu unikālu divvirzienu beztrokšņa zvana pieredzi. AI tālas darbības trokšņu slāpēšana, trokšņu likvidēšanas mikrofoni, hibrīda aktīvā trokšņu likvidēšana (ANC) un personalizētā stereo skaņa palīdz biznesa profesionāļiem skaidri dzirdēt un tik sadzirdētiem, veicot zvanus un piedaloties sanāksmēs, jo īpaši trokšņainā vidē.

    Atbilde hibrīddarba izaicinājumiem

    Mūsdienu hibrīdajā darba vidē darbinieki strādā no dažādām telpām, un gandrīz katrā darbavietā troksnis un slikta skaņas kvalitāte var negatīvi ietekmēt sadarbību un produktivitāti. Nesen pētījumā “Darbinieku nodrošināšana ar aprīkojumu hibrīddarba veikšanai” konstatēja, ka 85 % no attālināti strādājošajiem lietotājiem cīnās ar audio problēmām, ko izraisa citu dalībnieku radītie fona trokšņi vai slikta skaņas kvalitāte no datoru skaļruņiem. Tajā pašā pētījumā tika konstatēts, ka hibrīda darbaspēks nav pienācīgi aprīkots ar moderniem sadarbības rīkiem, piemēram, kvalitatīvām austiņām.

    Reklāma

    “Zone Wireless 2 ir Logitech augstākās klases austiņas kvalificētiem speciālistiem, kuriem nepieciešama inovatīva tehnoloģija ar izcilām vadības iespējām un precizitāti,” sacīja Logitech izpilddirektors Prakašs Arunkundrums (Prakash Arunkundrum). “Mēs izveidojām Zone Wireless 2, izmantojot modernās tehnoloģijas, lai panāktu bezkompromisa veiktspēju, atstājot mazāku oglekļa nospiedumu.”

    AI nodrošināts trokšņu samazinājums

    Proti, austiņas ļauj lietotājam apslāpēt apkārtējo troksni otras personas zvana pusē, pat tad, ja šī persona nelieto trokšņu slāpēšanas austiņas. Uzlabotā zvanu skaidras dzirdamības funkcija, kuru aktivizē ar Logi Tune, izmanto AI, lai atdalītu otra zvanītāja balsi no apkārtējā fona. Augstākās kvalitātes trokšņu slāpēšanas mikrofoni apslāpē traucējošas skaņas un netālas sarunas, izmantojot modernu staru tehnoloģiju, kas uztver lietotāja balsi. Tā rada divvirzienu trokšņu slāpēšanas sistēmu.

    Hibrīdā aktīvā trokšņu slāpēšanas sistēma (ANC) bloķē apkārtējo troksni, kas nāk no darbinieku darbavietām, piemēram, tastatūras klikšķus, tuvumā esošo runātāju balsis un apkures/vēdināšanas sistēmu trokšņus; un caurlaidīguma režīms palīdz lietotājiem austiņu valkāšanas laikā apzināties savu apkārtni. Pēc uzstādīšanas Logi Tune, lietotāji var izmantot personīgo EQ funkciju, lai ar pašrocīgi veicamo dzirdes testu pielāgotu austiņas un tās nevainojami atbilstu viņu individuālajam dzirdes diapazonam.

    Veiktspēja un komforts visas dienas garumā

    Tā kā profesionāļiem darba dienas gaitā nākas iejusties dažādos scenārijos, viņiem ir iespēja saglabāt savienojumu ar daudzpunktu Bluetooth® un viedo sarakstu. Šī patentētā funkcija atrisina problēmu, ar kuru lietotāji bieži saskaras, kad dodas prom no datora, zaudē savienojumu un pēc tam atgriežas iestatījumā, kas, šķiet, ir savienots ar audio, bet patiesībā nav. Viedais saraksts ir rezultāts, ko nodrošina komunikācija starp austiņām, USB-C uztvērēju un operētājsistēmu, lai gudri pārslēgtos starp austiņām un datora audio, lietotājam manuāli pārslēdzoties starp audio avotiem vai noņemot atslēgspraudni.

    Ilgs akumulatora darbības laiks

    Lai arvien aizņemtajā darba ritmā ļautu profesionāļiem būt vienmēr efektīviem, Zone Wireless 2 nodrošina līdz pat 40 stundas ilgu akumulatora darbības laiku; sarunu laiks un klausīšanās laiks mainās atkarībā no tā, vai ANC ir ieslēgts vai izslēgts. Ātra piecu minūšu uzlāde nodrošina līdz vienai stundai sarunu laika.

    Mūsdienīgs dizains un intuitīva vadība

    Papildus izsmalcinātajai funkcionalitātei un izcilajai zvanu dzirdamības skaidrībai austiņas lepojas ar modernu, izsmalcinātu izskatu un mīkstiem, elpojošiem ausu aizbāžņiem, kas pieejami pelēkā, bālā un rozā krāsā, lai tie atbilstu profesionāļu personībai un stilam. Baudot nevainojamas skaņas stilu un komfortu, austiņu lietotāji var vienkārši pieskarieties austiņai vai novilkt ar pirkstu tai pāri, lai kontrolētu mediju un skaļumu, izmantojot viedā pieskāriena vadību, vai iespējot on-ear noteikšanas funkciju Logi Tune, lai automātiski atskaņotu vai apturētu multividi, kad austiņas tiek valkātas vai izņemtas.

    IT vadība

    IT komandas var piešķirt Zone Wireless 2 saviem kolēģiem ar pārliecību, ka austiņas ir sertificētas Microsoft Teams ar augstākā līmeņa mikrofonu Open Office, Zoom, Google Meet, Google Voice un Fast Pair.

    Integrācija ar Sync Logitech ierīču pārvaldības platformu nodrošina drošu un mērogojamu piekļuvi, kas ļauj attālināti pārvaldīt Logitech ierīces. Sync ļauj IT administratoriem atjaunināt programmaparatūru un novērst Zone Wireless 2 problēmas no viena mākonī izvietota interfeisa, neatkarīgi no tā, vai austiņas tiek izmantotas attālināti vai birojā.

    Cenas un pieejamība

    Zone Wireless 2 ir pieejams visā pasaulē logitech.com un pie pilnvarotiem tālākpārdevējiem. Ieteicamā austiņu cena ir 359,99 EUR.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Bats
    22.10.2023 00:38

    Rīt: BIC izlaiž AI darbinātu pildspalvuun Lidl veikalos sāk darboties mākslīgā intelekta darbināti iepirkumu ratiņi. “tagad ar AI” ir kļuvis par jauno “HD” vai jauno “2000”. Kad parādīsies tosteri ar AI, kas apmācīts maizes brūnuma pakāpes noteikšanai, būsim izsmēluši AI kā mārketinga instrumenta potenciālu un sāksies nākamā tukšvārda meklejumi.

    Reklāma