Web Analytics
More
    Reklāma

    Acer atjauno Nitro sērijas spēļu portatīvos datorus

    Jaunākie raksti

    Acer savā uzņēmuma ikgadējā globālajā preses konferencē next@acer paziņoja par jaunākajiem Nitro 7 un Nitro 5 spēļu piezīmjdatoru sērijas papildinājumiem, kurus darbina Windows 10. Jaunais Nitro 7 piezīmjdators ir paredzēts geimeriem, kas spēlē neregulāri, bet vēlas būtiski uzlabot spēlēšanas kvalitāti tiešsaistes spēlēs ar draugiem. Papildus Acer ir atjauninājis Nitro 5 sērijas klēpjdatoru ar jaunāko NVIDIA® GeForce® GTX grafisko karti un jaunu displeju, kuram ir 144 KHz1 atsvaidzināšanas ātrums un zema latentuma reakcijas laiks — tikai 3 ms3.

    “Jaunie Nitro 7 un Nitro 5 spēļu piezīmjdatori pierāda, ka nav jālaupa banka, lai iegādātos augstas veikstpējas spēļu aparatūru,” teica Džeimss Lins (James Lin), Acer Inc. komerciālo piezīmjdatoru nodaļas ģenerāldirektors. “Geimeriem tagad ir pieejams vairāk funkciju un elegantākas iekārtas, lai uzlabotu savu spēlēšanas pieredzi.”

    Reklāma

    “Prieks redzēt, ka Acer ar jaunajām Predator un Nitro sērijas iekārtām piedāvā tik plašu spēļu ierīču portfeli, lai apmierinātu visdažādākā tipa geimeru vajadzības,” sacīja Marks Lintons (Mark Linton), Microsoft Corp. patēriņa un ierīču pārdošanas ģenerāldirektors. “Acer turpina inovācijas un atkal piedāvā lielisku spēļu pieredzi patērētāju tirgū.”

    Nitro 7: jauna, spilgta metāla šasija

    Acer jaunais Nitro 7, kas paredzēts periodiskai spēlēšanai, apvieno labāko dizainu un veiktspēju. Šim datoram ir pilnīgi jauna plūdlīnijas formu metāla šasija, kuras biezums ir tikai 19,9 mm. Tā augstas izšķirtspējas 15,6 collu displejs atveido reālistiskas krāsas ar 144 Hz atsvaidzināšanas ātrumu un 3 ms reakcijas laiku, lai nodrošinātu spēļu pieredzi bez kadru mijas problēmām — tas ir kritiski svarīgi cīņas karstumā. Nitro 7 sēriju darbina 9. paaudzes Intel® Core™ procesors un jaunākās NVIDIA grafiskās kartes, nodrošinot patīkamu vizuālo pieredzi. Tam ir arī plašas krātuves iespējas — divi sloti M.2 paaudzes 3×4 PCIe SSD diskiem, RAID 01 slēgumā izmantojot tehnoloģiju NVMe, un līdz pat 32 GB DDR4 RAM ar (lielākais) 2 TB HDD krātuvi.

    Nitro 5: radīts dominēšanai

    Acer atjauninātais Nitro 5 klēpjdators ļauj lietotājiem baudīt viņu iecienītākās spēles vissīkākajās detaļās ar Full HD IPS displeju, kuram ir 17,3 collu šaurās apmales ekrāns vai 15,6 collu ekrāns ar iespaidīgo 80% ekrāna–korpusa attiecību.

    Nitro 5 apvieno 9. paaudzes Intel Core procesoru1, jaunākās NVIDIA grafiskās kartes, divus M.2 paaudzes 3 x4 PCIe SSD diskus, kas tehnoloģiju NVMe izmanto RAID 01 slēgumā, un līdz pat 32 GB DDR4 RAM, lai panāktu fantastisku spēļu veiktspēju par pieņemamu cenu. Tas bez grūtībām straumē spēlē notiekošo, izmantojot Gigabit Wi-Fi 5 ar 2×2 tehnoloģiju MU-MIMO. Lietotāji var arī pieslēgt piemērotas papildierīces, izmantojot plašu pieslēgvietu klāstu — HDMI 2.0, 1. paaudzes USB C 3.2 u.c.

    Par karstu nebūs nekad

    Gan Nitro 7, gan Nitro 5 izmanto dubultos ventilatorus, kā arī Acer tehnoloģiju CoolBoost™ un divus izplūdes portus, kas paredzēti Nitro 7 atvēsināšanai arī ieilgušu spēļu sesiju laikā. CoolBoost palielina ventilatoru ātrumu par 10% un centrālā un grafiskā procesora dzesēšanu par 9% salīdzinājumā ar automātisko režīmu.

    Ātro taustiņu vadība ar NitroSense

    Lietotāji var pārraudzīt un pārvaldīt Nitro 7 un Nitro 5 ar Nitrosense — programmu, kas ir pieejama, vienreiz pieskaroties NitroSense ātrajam taustiņam. Kad tā ir aktivizēta, lietotāji var mirklī skatīt komponentu temperatūru, ielādes veiktspēju, enerģijas lietojumu u.c. datus. Tā arī ļauj pārraudzīt ventilatora ātrumu un to regulēt reāllaikā, tādējādi geimeri var pielāgot ventilatoru griešanās ātrumu vai iestatīt tiem maksimālo ātrumu, kad komponenti ir uzkarsuši. Turklāt lietotāji var iestatīt enerģijas lietošanas plānu, lai panāktu optimālu enerģijas patēriņu dažādos scenārijos, vai piekļūt sešiem Acer TrueHarmony™ skaņas režīmiem, ieslēgt vai izslēgt taustiņu ķēdi, kā arī aktivizēt LCD paātrinājumu, lai samazinātu displeja reakcijas laiku līdz 3 ms3.

    Spēļu prioritizēšana ar Killer Ethernet un Acer tīkla optimizatoru

    Gan Nitro 7, gan Nitro 5 piezīmjdatoros tiek izmantots Killer™ Ethernet E2500 vai Acer tīkla optimizators, lai prioritizētu spēles. Geimeriem vairs nav jāuztraucas par video kadru iesaldēšanu, jo vispārējā latentuma veiktspēja ir uzlabota pat par 25% vienas programmas lietojuma gadījumā un vairāk nekā 10x vairākuzdevumu režīmā. Ethernet kontrolleris automātiski konstatē spēļu, video un tērzēšanas straumes, lai nodrošinātu prioritizētu joslas platumu, panākot panākot bezaiztures funkcionalitāti. Ja tiek izvēlēts automātiskais režīms, Acer tīkla optimizators spēj atpazīt augsta pieprasījuma programmas, lai radikāli samazinātu savienojuma problēmas. Lietotāji var arī paši norādīt prioritārās programmas, mainīt joslas platuma sadalījumu katrai programmai vai pat bloķēt noteiktas programmas, lai noregulētu savienojumu optimālai veiktspējai.

    Pirmklasīga Nitro skaņa

    Jaunajā Nitro 7 un atjauninātajā Nitro 5 ir uzlabota audio kvalitāte — tagad geimeriem tiek nodrošinātas īsteni daudzdimensionālas izjūtas, pateicoties Waves MaxxAudio® modernizētajām skaņas optimizācijas tehnoloģijām. MaxxBass® gudrā veidā pastiprina toņus, lai panāktu pērkonveidīgus basus, kurus lietotāji var sadzirdēt un sajust arī ar maziem skaļruņiem vai austiņām. MaxxDialog™ ir vieds runas signālu pastiprinātājs, kas ļauj nodalīt spēļu dialogus no mūzikas un skaņu efektiem. Savukārt MaxxVolume® ļauj panākt maksimālu skaļumu un skaidrību bez kropļojumiem un izcelt pat visniansētākās skaņas katrā spēlē.

    Nitro Stream

    Acer izstrādātais Nitro Stream ir nodalīts Plug and Play personālās straumēšanas dators (PSPC), kas paredzēts datorspēļu un konsoļu spēļu apraidītājiem. Lietotāji var izbaudīt elegantu risinājumu augstas kvalitātes Full HD straumēšanai, spēļu norises kopīgošanai un saziņai ar draugiem un spēļu kopienas biedriem — tas tiek panākts ar iebūvēto aparatūru un programmatūru, kas ir īpaši izstrādāta tiešraides straumēšanai. Lietotāji var optimizēt straumēšanas veiktspēju ar 8. paaudzes Intel® Core™ i7 procesoru, līdz 32 GB DDR4 RAM, 256 GB SSD disku un iebūvētu tveršanas karti. Tā ļauj baudīt spēles 4Kp60 kvalitātē un straumēt 1080p izšķirtspējā, pateicoties kartes tranzīta funkcijai. Uz šo iebūvēto karti guļas galvenais smagums, kad runa ir par augstas kvalitātes satura tveršanu, ierakstīšanu un straumēšanu bez aizturēm starp spēļu un straumēšanas displejiem. Satura straumētāji pat var ietaupīt vietu uz sava galda, jo šī atsevišķā kompaktā ierīce ir pievienojama displeja aizmugurei, izmantojot VESA stiprinājumu.

    Cena un pieejamība

    Nitro 7 spēļu piezīmjdatori Ziemeļamerikā būs pieejami martā (no 999,99 USD); Eiropas, Tuvo Austrumu un Āfrikas reģionā — jūnijā (no 1199,00 EUR), un Ķīnā — maijā (no 6499 RMB).

    Nitro 5 spēļu piezīmjdatori Ziemeļamerikā būs pieejami aprīlī (no 799,99 USD); Eiropas, Tuvo Austrumu un Āfrikas reģionā — maijā (no 999 EUR), un Ķīnā — maijā (no 5999 RMB).

    Konkrēta specifikācija, cena un pieejamība ir atkarīga no reģiona. Lai uzzinātu vairāk par pieejamību, produktu specifikāciju un cenām noteiktos tirgos, sazinieties ar savu tuvāko Acer biroju, izmantojot informāciju vietnē www.acer.com.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma