Web Analytics
More
    Reklāma

    Disney iegādājies Epic Games akcijas 1.5 miljarda dolāru apmērā

    Jaunākie raksti

    Uzņēmums Walt Disney Company paziņojis par ilgtermiņa sadarbības uzsākšanu videospēļu izstrādātājiem Epic Games, kas sevī iekļauj 1.5 miljarda dolāru vērtas investīcijas akciju iegādes veidā.

    Jaunā sadarbība nodrošinās gan videospēļu, gan izklaides universa veidošanu, kas ļaus paplašināt Disney radītā satura pieejamību dažādos veidos. Šī sadarbība ļaus paplašināt to telpu, kurā cilvēkiem, faniem un jebkuram interesantam ir iespēja digitāli satikties ar iemīļotajiem Disney tēliem.

    Reklāma

    Piemēram, spēlēt spēles, iepirkties, skatīties, kā arī mijiedarboties ar dažāda veida saturu kopā ar varoņiem un stāstiem no Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, Avatar un citiem. Šobrīd daudz un dažādi zīmoli pieder tieši Disney, tāpēc straumēšanas platformā Disney+ ir pieejams speciāli radīts saturs. Videospēļu spēlētāji un fani varēs izveidot savus stāstus un pieredzi, kā arī kopīgot saturu ar citiem. To visu nodrošinās Unreal Engine.

    Jaunā sadarbība iezīmē Disney visu laiku lielāko ienākšanu videospēļu pasaulē un piedāvā ievērojamas izaugsmes un paplašināšanās iespējas. Tāpat mērķis ir izveidota sava veida digitālo pasauli, piemēram, virtuālo izklaides parku ar visiem Disney tēliem. Vienkārši sakot, Disney ir gatavi piedāvāt savus pasaulē zināmos tēlus un stāstus, bet Epic Games to visu varēs digitalizēt un piedāvāt dažādos formātos gala lietotājiem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    5 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Asaris
    12.02.2024 07:32

    Velns, tagad jāatinstalē EpicGames no datora.

    REALAIS
    12.02.2024 08:34
    Reply to  Asaris

    Alerģija pret Disney? :D

    Vietnieks
    12.02.2024 13:57

    Tagad fortnite vares dabbot kā mikimauss un cinities pret tanosu un shreku

    bobis
    15.02.2024 04:18

    Lai labak izlaiz gredzenu pavelnieka seriala turpinajumu, ja vien visi aktieri sen nav nodzerusies un izlaidusies, a to sanaks vel viens DragonAge multfilmas seriala turpinajums, ne ruki, ne hobiti, ne elfi vairs ne tie.

    Tīmekļa Īgņa
    07.03.2024 18:15

    Vai nu “1,5 miljardu dolāru” (jo “viens [komats] piecu miljardu”), vai “pusotra miljarda dolāru”.

    Reklāma