Web Analytics
More
    Reklāma

    Epic Games izdāļājuši spēles 10 000 dolāru vērtībā

    Jaunākie raksti

    Epic Games Store sāka bez maksas piedāvāt spēles ik nedēļu vēl 2018. gadā. Aplēsts, ka kopš tā laika izdāļāto spēļu vērtība sasniegusi 10 000 dolāru.

    Kopumā Epic Games Store bez maksas piedāvājusi teju 400 spēles šo piecu gadu laikā, lai reklamētu paši sevi. Precīzi aprēķini liecina, ka bez maksas dotas 393 spēles, jo ik pa laikam dažas spēles ir atkārtojušās. Kopumā bez maksas izdalīto spēļu vērtība ir 10 110.41 dolāru. Lielākais spēļu birums parasti ir pirms Ziemassvētkiem, kad Epic Games Store piedāvā vienu spēli katru dienu.

    Reklāma

    Šo gadu laikā piedāvātas arī dārgas populārās spēles, piemēram, pagājušajā gadā Ziemassvētku laikā tika piedāvāta Marvel Guardians of the Galaxy spēle. Citkārt piedāvātas tādas pazīstamas spēles kā Civilization 6, Grand Theft Auto 5 un Death Stranding.

    Arī citas spēļu platformas, piemēram, Steam un GOG ik pa laikam piedāvā kādu spēli bez maksas, bet tikai Epic Games Store to dara regulāri.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    KKTK
    02.02.2024 10:26

    Šo es episki izmantoju. Neiteresē spēles tā, lai pirktu. Jo neinteresē tupēt stundām un spēlēt. Bet dažreiz tomēr sagribas palūrēt, kas sataisīts, kāds fīlings, kas bija populārs.

    bobis
    03.02.2024 17:22

    Varbut plano izlaist labakas speles, par tam kas sobrid ir, tacu ir lielas saubas par labakam spelem.

    Raimonds
    06.02.2024 14:53

    Nu gan varoņi, tur bieži ir spēles, par kurām vispār pat pie relīzes neko nevajadzētu maksāt. Game pass ir daudz jēdzīgāks gadījums.

    Reklāma