Web Analytics
More
    Reklāma

    Arī par “Disney+” skatīšanos būs jāmaksā vairāk

    Jaunākie raksti

    Šī gada maijā “Disney” izpilddirektors Bobs Aigers (Bob Iger) paziņoja, ka, ņemot vērā abonentu skaita krišanos, nekas cits neatliks, kā vēlāk šajā gadā celt abonementu cenas. Šos plānus viņš nupat apstiprinājis “Disney” iepriekšējā ceturkšņa finanšu rezultātu paziņošanas laikā, atklājot, ka “Disney+” cena tiks paaugstināta par 3 dolāriem – no 10,99 USD uz 13,99 USD mēnesī. Cenu maiņa paredzēta 12. oktobrī.

    Būtiski, ka gada laikā šis ir jau otrais cenu kāpums “Disney” video straumēšanas pakalpojumiem. Arī pērnā gada oktobrī uzņēmums pacēla cenas vairākiem saviem servisiem, tostarp “Disney+” un “Hulu”. Tikmēr reklāmas iekļaujošajam abonementa plānam cena paliks tā pati – 7,99 USD mēnesī, un sākot ar novembri tas būs pieejams arī Eiropā. Paralēli tam “Disney” ASV sāks piedāvāt jaunu abonementa plānu, kurā apvienoti “Disney+” un “Hulu” servisi bez reklāmām, kas maksās 19,99 USD mēnesī.

    Reklāma

    Jāpiezīmē, ka video straumēšanas serviss “Disney+” pie klientiem Latvijā nonāca pērnā gada jūnijā. Šobrīd abonementa maksa mēnesī sasniedz 7,99 eiro mēnesī, kas, visticamāk, oktobrī pieaugs par apmēram trim eiro.

    Aigers arī paziņojis, ka papildus cenu celšanai “Disney” pēta, kā risināt kontu koplietošanas problēmu un kādas iespējas šajā ziņā piedāvāt maksājošiem klientiem. Ar šo pašu likstu ir saskāries arī “Netflix”, kas jau to sācis risināt, iekasējot maksu par konta koplietošanu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    10 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    grh
    11.08.2023 09:46

    Cerams abonenti turpinās pamest Disney un pārmācīt viņus par sabiedrībai nodarīto kaitējumu.

    Kursors.lv
    11.08.2023 10:01
    Reply to  grh

    Pamest un doties uz kurieni? Uz citiem līdzīgiem servisiem, kas arī paaugstina cenas?

    grh
    11.08.2023 16:16

    Sliktākajā gadījumā pacelt karogu. Nav šie servisi pirmās nepieciešamības prece. Manuprāt šiem servisiem būtu jāstrādā pēc principa – kurš maksā, tas pasūta mūziku.
    Man ir nepieņemama “vēstures” (lasīt, jau populāru un senu mākslas darbu pārveidošana woke un rasisma labākajās tradīcijās) pārrakstīšana un visa izmainīšana, balstoties uz woke.
    Neesmu rasists un man patīk daudz citas krāsas aktieru un viņu filmas. Man nepatīk, ja kāds mēģina sniegbaltīti padarīt par melnādaino vai transvestītu. Man nevajag, lai Lord of the Rings kāds pārfilmē un saliek woke mēslu iekšā. Un ļoti daudzi šobrīd balso PRET šo visu ar savu maciņu un attiecīgi tāpēc viņiem samazinās abonentu skaits. Tāpēc arī ceru, ka tas turpinās kristies tik ilgi līdz viņi piekāpsies un sapratīs, ka visi woke var taisīt savus woke seriālus un fimas kā vien vēlas, bet nedrīkst aiztikt vēsturi.

    Dimants
    12.08.2023 16:16

    Šajā gadījumā var doties pie grāmatu plaukta, uz bibliotēku un vai grāmatnīcu.
    Tiem, kuri vēl neprot lasīt, izlasīt priekšā pasaciņu uz nakti.
    Bet šmurguļiem vienkāršu ar labunakti ar smagu roku :P

    Rudolfs
    11.08.2023 09:53

    Neko darīt, jāmeklē karogs un jāuzvelk buras.

    Lietotājs
    11.08.2023 10:15

    All hail piracy! 😂

    Dj Bacon
    11.08.2023 11:45

    Jo vairāk cels cenas, jo vairāk cilvēki pievērsīsies/atgriezīsies pie torrentiem utt.
    Disney īpaši ar visiem mēsliem, ko tas pēdējā laikā radīji/pārtaisījis, nav brīnums, ka iet pa burbuli un jāsāk celt cenas, rādīt reklāma utt.

    Sergejs
    11.08.2023 14:50
    Reply to  Dj Bacon

    Vēl jau ir opcija ka filmejot Sniegbaltīti tās lomas attēlošanai netiek pieņemts nēģeris-transvestīts. Inklusivitātes politika arī ir nesusi savus augļus, jo kas par daudz pārspīlēts tas par skādi un sākās finansiāli zaudējumi Holivūdā šis politikas dēļ. Nu negrib cilvēki galīgo stulbumu skatīties (tipa sniegbaltīte-afroamerikaniete).

    Zefīrs
    11.08.2023 16:31
    Reply to  Sergejs

    Sniegmelnītis.

    Ketija auzās
    11.08.2023 19:43

    Sen jau tos voukistus normāli cilvēki neabonē. Tad nu sapotētie tagad maksās vairāk par savu deɓīlismu.

    Reklāma