Web Analytics
More
    Reklāma

    Google varētu piedāvāt abonēšanas maksu Play lietotņu veikalā

    Jaunākie raksti

    XDA forumā parādījušās baumas, ka Google grasoties ieviest iespēju Play lietotņu veikalā veikt abonēšanas maksu, par ko pretī lietotājs saņemtu iespēju izmantot jebkuru lietotni. Tev nenāktos pirkt atsevišķi katru lietotni!

    Pagaidām lietotņu abonēšana tiek dēvēta par Google Play Pass. Pagaidām baumas nenorāda uz iespējamo Play Pass mēneša abonēšanas maksu, nav arī zināms, kad aptuveni jaunā abonēšanas iespēja varētu būt pieejama.

    Reklāma

    Neskaitāmas aplēses norāda, ka Google Play veikalā atstātais naudas apjoms būtiski atpaliek no tā, ko viedierīcēs iztērē Apple lietotāji. Visticamāk, iespēja abonēt visu lietotņu izmantošanu nebūs ļoti lēta, bet noteiktajai mēneša maksai ir jābūt vilinošai.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    LAN
    29.10.2018 18:15

    Tad jau būs jāsāk skatīties uz iekostā ābola pusi.

    NETT
    29.10.2018 19:46

    Nez ar ko Apple no shaadas politikas atteiktos? Es drizaak teikti ka Apple aatraak shaadu ieviesiis. Un tas nebuus es ceru ka obligaats. Jo ja ar varu liek aboneet, tad vienkaarshi buus beigas un bezjeedziigi pirkt telefonu, ja viss ko tu installee telefona joprojaam nepiederees tev. Taa kaa ar Adobe produkciju, LMT atverto ligumu.

    x
    29.10.2018 20:01
    Reply to  NETT

    ja palasa tosus, tad parasti piešķir lietošanas tiesības….ar kodu ir tā – ja tev pārdotu īpašumtiesības, tu to varētu pārdot tālāk citiem – so tikai right to use.

    Reklāma