Web Analytics
More
    Reklāma

    GoPro pēdējā gada laikā atlaidis 40% darbinieku

    Jaunākie raksti

    GoPro ir tikko izziņojis pēdējā ceturkšņa darbības rezultātus, vienlaikus paziņojot, ka nāksies atkal atlaist darbiniekus. Lai arī pēdējie trīs mēneši GoPro bijuši pietiekami veiksmīgi, tomēr, investoru nospraustās peļņas latiņas sasniegšanai nāksies samazināt darbinieku skaitu par 270.

    Jaunais atlaišanas vilnis papildinās vēl 2016. gadā atlaistos 300 GoPro darbiniekus. Kopumā pēdējā pusotra gada laikā GoPro samazinājis darbinieku skaitu par 40%. 2016. gada nogalē tika paziņots par pilnīgu GoPro Karma bezpilota lidaparāta atsaukumu, bet tie pēc trīs mēnešu pārstrādes atgriezās veikalos.

    Reklāma

    GoPro finanšu problēmas sākās 2015. gadā, kad uzņēmums sāka strauji zaudēt tirgus daļu lētākajiem konkurentu sporta kameru modeļiem. Baumas norāda, ka šobrīd GoPro ir atlaidis visus darbiniekus, kuri bija iesaistīti dažādu virtuālās realitātes produktu izstrādē, kā arī atlaisti gandrīz visi no divīzijas, kas strādāja pie ekstrēmo video tiešraides nodrošināšanas.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    AK
    17.03.2017 11:54

    “GoPro finanšu problēmas sākās” startā ar cenu!

    Skābene
    17.03.2017 11:57

    Ir jābūt soli priekšā konkurentiem, lai varētu atļauties turēt augstu cenu!
    Bet, ja lētais ķīnietis ir praktiski tāds pats, kā dārgais GoPro, tad tas ir tikai likumsakarīgi, ka GoPro zaudē tirgus daļu!

    17.03.2017 14:25

    Problēma ir ka nav nekas jauns…
    Kaut vai normāls iebūvēts strīmings.

    Krotow
    17.03.2017 18:35

    GoPro kameru problēma tiešām ir cena. Tieši vai tuvi analogi ķīnieši ir par trešdaļu un uz pusi lētāki. Prasītos kaut kas jauns un praktiski noderīgs. Te jau minēja strīmingu… varbūt pa tiešo uz telefonu. Un lai nepārcenšas ar atlaišanām. Tā turpinot, drīz paliks tikai investori un valde :)

    Reklāma