Web Analytics
More
    Reklāma

    Dažādas konsoles drīzumā varētu tikties daudzspēlētāju tīkla spēlēs

    Jaunākie raksti

    Iespējams, ka drīzumā Microsoft varētu atļaut Xbox spēļu konsoles izmantot vienā tīklā ar PlayStation. Jau šobrīd Microsoft esot uzsācis piedāvāt izstrādātājiem iespēju, kas ļautu daudzspēlētāju režīmā saspēlēties Xbox One un PlayStation 4 īpašniekiem.

    Tiek minēts, ka pirmā šāda tipa spēle būšot Rocket League. Sākotnēji gan apvienots daudzspēlētāju režīms būšot pieejams Xbox One un Windows 10 izmantotājiem, tomēr arī PlayStation īpašnieki netikšot ignorēti. Šobrīd Rocket League atrodama vien PlayStation 4 konsolē, bet ne Xbox.

    Reklāma

    Protams, viena pagale nedeg, tāpēc Microsoft vēl esot jāsagaida piekrišana no Sony, bet ir jāatceras, PlayStation 4 pārdošanas apjomi būtiski pārsniedz Xbox One apjomus, un universālu spēļu pieejamība var mazināt interesi par PlayStation 4.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Juris Abdullins
    16.03.2016 10:26

    “Šobrīd Rocket League atrodama vien PlayStation 4 konsolē, bet ne Xbox.” Muļķības. Rocket League iznāca arī uz Xbox platformas pirms mēneša. http://store.xbox.com/en-US/Xbox-One/Games/Rocket-League/233becfb-c914-4ef4-9a73-398e8195f00a

    Bet pats fakts par cross-platform online spēlēšanu ir vienreizējs. Beidzot tas kļūst par realitāti.

    Reklāma