Web Analytics
More
    Reklāma

    Xbox ieviesis pārkāpumu uzskaites sistēmu, kas varēs bloķēt pieeju lietotājam

    Jaunākie raksti

    Microsoft vēlas padarīt drošāku un caurredzamāku savu Xbox kopienu, līdz ar to no 15. augusta spēkā stājas jauni drošības noteikumi. Tā būs astoņu pakāpju drošības sistēma, kas beigu beigās rezultēsies ar daļēju funkciju atslēgšanu.

    Tā būs brīdinājumu sistēmu, par kuras pārkāpumiem Xbox spēlētājs saņems noteiktu skaitu brīdinājumus. Pārkāpuma nozīmīgumu novērtēs atsevišķa Xbox komanda, lai saprastu, vai tas tiešām noticis un cik nopiets šis pārkāpums ir bijis. Konta funkcionalitātes ierobežošanas ilgums būs atkarīgs no pārkāpumu skaita.

    Reklāma

    Saņemot divus pārkāpumus, spēlētājam uz vienu dienu tiks liegts izmantot dažādas daudzspēlētāju režīma iespējas, kā arī sazināties ar citiem spēlētājiem un piedalīties koplietošanas izklaidēs. Saņemot četrus brīdinājumus, šis būs liegts uz nedēļu, bet saņemot visus astoņus, konts tiks ierobežots uz veselu gadu.

    Protams, netiks liegta iespēja vienkārši spēlet Xbox spēles, neizmantojot daudzspēlētāju režīmu, tā kā pamata spēļu konsoles darbība netiks ierobežota. Brīdinājumi saglabāsies sešus mēnešus. Par drošības pārkāpumiem var ziņot ikviens, kurš spēlē Xbox spēļu konsoli, kā arī atrodas šajā vidē. Pēc tam drošības komanda izskata šos ziņojumus un veic atbilstošās darbības.

    Pagājušajā gadā konta ierobežošanu saņēma mazāk nekā 1% no Xbox lietotājiem, bet otro bloķēšanu vēl trešā daļa no šiem lietotājiem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    5 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Viesturs
    19.08.2023 11:41

    Galvenais, lai objektīvi izvērtē. Ja tā, tad atbalstu!

    bobis
    21.08.2023 20:28

    Kada vel mulkibas var izgudrot.

    Jānis
    23.08.2023 13:16

    Par kādien īsti pārkāpumiem iet runa? Par ītiem “Kiber” pienākas krimināls! Un tā taču ir spēļu konsole!

    Basics
    23.08.2023 13:25
    Reply to  Jānis

    gta braukāsi pa zālāju – sods, notrieksi cilvēku – bans.

    Krotow
    23.08.2023 16:17
    Reply to  Basics

    Tad no GTA vispār zūd jēga. Vēl šaušanas misijās konkurējošā banda būs ar puķēm jānomētā :D

    Reklāma