Web Analytics
More
    Reklāma

    Xbox lietotāji beidzot var straumēt spēles Discord platformā

    Jaunākie raksti

    Sākot no augusta, Xbox videospēļu konsoļu īpašniekiem beidzot ir iespēja straumēt savas videospēles Discord platformā. Spēļu konsole kļuvusi par pirmo, kas sniedz šādu iespēju, apsteidzot PlayStation.

    Līdz šim no Xbox bija iespējams pieslēgties Discord un tajā runāt, bet ne straumēt spēles. Tāpēc Xbox kļuvusi par pirmo spēļu konsoli, kas saņem šādu integrāciju. Līdz šim spēļu straumēšana Discord bija pieejama vienīgi datorspēļu un mobilo spēļu spēlētājiem. Lai sāktu straumēšanu, no Xbox nepieciešams ielogoties savā Discord kontā.

    Reklāma

    Pēc tam būs nepieciešams atvērt Parties & Chats sadaļu, lai tajā izvēlētos Discord servisu un atbilstošo kanālu. Tālāk jānospiež Stream your game, lai sāktu straumēšanu. Tāpat ar savu spēlēšanu iespējams dalīties privātajās vai grupu saziņās. Discord Nitro abonentiem būs iespēja straumēt augstākas kvalitātes video ar izšķirtspēju līdz 1080p.

    Pagaidām straumēšanas iespēja ir pieejama Xbox Insiders dalībniekiem, taču tai var pieteikties ikviens Xbox lietotājs. Gaidāms, ka drīzumā šī iespēja oficiāli nonāks pie visiem lietotājiem. Papildu Discord norāda, ka šajā gadā sagaidīsim vēl vairākas ziņas saistībā ar integrāciju ar Xbox.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma