Web Analytics
More
    Reklāma

    Discord balss saziņa beidzot pieejama Xbox One un Xbox Series X|S konsolēm

    Jaunākie raksti

    Sākot no trešdienas, kad tiks atjaunotas jaunākās Xbox videospēļu konsoļu operētājsistēmas, tās saņems Discord balss sarakstes atbalstu, kas nozīmē, ka servisu beidzot varēs izmantot arī caur Microsoft konsolēm.

    Jaunā integrācija būs pieejama gan Xbox One, gan Xbox Series X|S konsolēm, un tā pagaidām nebūs kā atsevišķa programma, bet gan tiks integrēta pa tiešo operētājsistēmā. Tas nozīmē, ka to nevarēs palaist no Xbox, bet papildu nāksies izmantot Discord mobilo lietotni, un Xbox izvēlēties kā vienu no ievades avotiem. Par šo sadarbību tika ziņots jūlijā, taču tagad tā beidzot pieejama lietotājiem.

    Reklāma

    Šis ir liels solis videospēļu komūnai, jo līdz šim Discord ir bijis paredzēts tieši datorspēļu un mobilo spēļu lietotājiem, bet servisam ir vairāk nekā 150 miljonu aktīvo lietotāju bāze. Līdz ar to liels pieejamais tirgus, kurā pārraidīt savu videospēļu spēlēšanu. Lai uzsāktu lietot Discord Xbox konsolēs, tās nepieciešams atjaunot, bet lietotājiem viss būs jāvada no Discord mobilās lietotnes.

    Šis ir liels ieguvums Microsoft, kas norāda arī uz videospēļu konsoļu popularitāti un iespējām pārraidīt videospēles, kā arī veidot savienojumu starp datoru, mobilo telefonu un pašu konsoli. Tāpat tas ļauj pārraidīt tās spēles, kas īpaši radītas tikai Xbox.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma