Web Analytics
More
    Reklāma

    Sociālais tīkls Discord iegādājas uzņēmumu, kas ar mākslīgā intelekta palīdzību cīnās pret pazemošanu

    Jaunākie raksti

    Discord noslēdzis darījumu par uzņēmuma Sentropy iegādi, kas specializējas mākslīgā intelekta izmantošanā, lai interneta vidē monitorētu saturu, kas saistīts ar citu cilvēku pazemošanu un aizskaršanu.

    Sentropy Protect pakalpojums ir pirmais uzņēmuma produkts, kas pieejams ikdienas sociālo tīklu lietotājiem un sākotnēji bijis paredzēts Twitter lietotājiem, lai kontrolētu savu ierakstu plūsmu un attīrītu to no aizvainojoša satura. Tāpat Sentropy specializējas tieši dažādu rīku izstrādei uzņēmumiem, kas uzlabo ikdienas kontroles iespējas. Tas ir viens no iemeslies, kāpēc Discord izvēlējies iegādāties tieši šo uzņēmumu. Sentropy slēgs savu privāto darbību, lai pilnībā pievienotos Discord komandai un servisam.

    Reklāma

    Sociālajā tīklā šobrīd ir vairāk nekā 150 miljoni aktīvu lietotāju mēnesī, kā arī vairāk nekā 19 miljoni dažādu grupu, un to monitorēšanai ir nepieciešami atbilstošie resursi, ko nodrošinās Sentropy pieredze un risinājumi. Discord tos izmantos, lai atklātu un atbrīvotos no satura, kas var aizskart un pazemot citos lietotājus, tādējādi uzlabojot savas drošības komandas darbību un veiktspēju. Šobrīd drošība un klientu uzticība ir sociālā tīkla galvenā prioritāte.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma