Web Analytics
More
    Reklāma

    Sony paziņo par PlayStation sadarbību ar Discord

    Jaunākie raksti

    Pirmā maija nedēļa ir nesusi pietiekami lielu pārsteigumu tehnoloģiju nozarē, jo uzņēmums Sony paziņojis par sadarbības uzsākšanu ar saziņas platformu Discord, kas tiks integrēta PlayStation ekosistēmā.

    Pagaidām gan nav zināms tieši kādā veidā notiks šī integrācija, jo viens no veidiem ir Discord lietotnes piedāvāšana PlayStation lietotājiem, bet otrs varētu būt PlayStation Network savienošana ar Discord, ļaujot ērti sazināties ar saviem spēļu draugiem un kopienu. Kaut arī iepriekš tika ziņots par to, ka Microsoft notiek sarunas ar Discord par tā iegādi, darījuma summai sasniedzot pat 10 miljardus dolāru. Tomēr beigās situācija izvērtusies citādāk, jo tieši Sony iesaistījies ar savām investīcijām, noslēdzot abpusēju sadarbību. Tiesa, pagaidām nav pieejama precīza informācija par Japāņu uzņēmuma finanšu ieguldījumiem Discord.

    Reklāma

    Viens no šīs sadarbības galvenajiem mērķiem ir iespēja veidot lielākas spēlētāju kopienas un grupas, ļaujot dalīties ar savu gūto pieredzi un emocijām. Tāpēc no tās nākotnē iegūs abi uzņēmumi. Par pirmajiem darba augļiem lietotāji varēs pārliecināties nākamā gada sākumā, kad tiks piedāvāti savstarpējie risinājumi, padarot spēlētāju komunikāciju un spēlēšanu kopā vēl ērtāku.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    05.05.2021 12:51

    Būs intresanti redzēt,kā tiks integrēts.

    Reklāma