Web Analytics
More
    Reklāma

    Sony krietni paretina PlayStation darbinieku rindas

    Jaunākie raksti

    Lielas atlaišanas ir piedzīvojis arī uzņēmums Sony, kas šonedēļ atlaidis 900 darbiniekus, kas sastāda aptuveni 8% no uzņēmuma kopējā darbinieku skaita. Šoreiz atlaišanas pamatā skārušas PlayStation divīziju, kas nodarbojas ar spēļu konsoļu un videospēļu izstrādi.

    Sony slēgs savu Londonas studiju un darbinieku skaits tiks samazināts arī citās Sony piederošajās videospēļu studijās kā Insomniac Games, Naughty Dog, Guerrilla Games, un Firesprite. Uzņēmums šādu rīcību skaidro ar nepieciešamību rūpēties par uzņēmuma ilgtermiņa ilgtspēju.

    Reklāma

    Pavisam nesen Sony informēja, ka uzņēmumam nav izdevies pārdot tik daudz PlayStation 5 konsoles, kā bija plānots 2023. gadā. No plānotajiem 25 miljoniem tika pārdoti tikai 21 miljons videokonsoļu vienību. Tāpat šobrīd mēs piedzīvojam laikus, kad ir samazinātas iespējas nopelnīt no videospēlēm. Proti, to izstrāde kļuvusi dārgāka, bet nopelnīt no tām kļūst arvien grūtāk.

    Mēs jau iepriekš rakstījām, ka uzreiz pēc Activision Blizzard iegādes arī Microsoft atlaida 1900 darbiniekus un aizkavēja vairāku videospēļu izlaišanu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma