Web Analytics
More
    Reklāma

    Arvien aktīvāk notiek sarunas par videospēles “World of Warcraft” piedāvāšanu Xbox konsolēs

    Jaunākie raksti

    Pagājušajā nedēļā notiekošajā BlizzCon konferencē izdevies uzzināt nedaudz vairāk informācijas par to, ka pēdējā laikā notiek aktīvas sarunas, lai ikonisko datorspēli “World of Warcraft” pielāgotu spēļu konsoļu platformām.

    Līdz šim MMO tipa spēles īsti nebija pieejamas konsolēm, tomēr veiksmīgā “Final Fantasy 14” adaptācija ir parādījusi, ka arī spēļu konsolēs ir iespējams pietiekami kvalitatīvi tās spēlēt. Kā izrādās, arī Blizzard par to visai regulāri runā uzņēmuma iekšienē. Protams, nav skaidrs plāns, kad tas notiks.

    Reklāma

    Tāpat uzņēmuma pārstāvji norāda, ka šobrīd notiek darbs pie citām prioritātēm. Piemēram, jauna “World of Warcraft” triloģija. Skaidrs, ka pēc tam, kad Microsoft iegādājās Activision Blizzard, uzņēmuma interesēs būs pēc iespējas vairāk spēļu piedāvāt savai Xbox konsolei. Taču ņemot vērā, ka “World of Warcraft” ir jau 20 gadu sena vēsture, tas prasītu visai daudz laika un darba.

    Tāpat Microsoft līdz šim saistītajiem uzņēmumiem ir ļāvis brīvi darboties, neietekmējot to darbību. Tas varētu būt arī Blizzard gadījums, tomēr noteikti jāpatur prātā, ka Microsoft ar šī uzņēmuma spēlēm vēlētos veicināt Xbox popularitāti. Nākamajā gadā tiks izziņoti pirmie plāni, kā Activison Blizzard tiks integrēts Xbox pasaulē.

    AvotsKitGuru
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    7 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Mareks
    09.11.2023 11:40

    Oriģinālajā rakstā ir apmēram 495 vārdi, pārpublicētajā rakstā uz kuru autors atsaucas ir apmēram 251, bet šajā rakstā ir apmēram 176 vārdi. “Kvalitatīvus” rakstus veidojam!

    Kursors.lv
    09.11.2023 11:44
    Reply to  Mareks

    Piesakies izveidot labāku rakstu?

    Mareks
    09.11.2023 11:48

    Jā būtu vairāk laika – noteikti.

    Kursors.lv
    09.11.2023 12:00
    Reply to  Mareks

    Man prieks, ka spēji rast laiku, lai iedrukātu savu komentāru.

    Oskars
    09.11.2023 20:49

    Piekritu +10000%.

    REALAIS
    09.11.2023 15:41

    Es arī māku iedrukāt komentāru :D
    Kursors ar spēļu pasauli ir uz “Jūs”, kaut gan, ja salīdzina ar vairākiem gadiem iepriekš, tad tagad raksti ir diezgan lielā skaitā šajā tēmā. Bet tāpat, spēļu ziņas Latvijā ir nišas produkts un es pieļauju, ka skatījumu kustība šādiem rakstiem arī, visticamāk, ir daudz zemāka nekā tehnoloģiju jaunumiem. Kaut gan man gribētos arī redzēt vairāk un kvalitatīvākus rakstus, khe khe GTA6 raksts ir kā ir šodienai, bet es esmu vairāk entuziasts un sekoju šīm ziņām “pārāk daudz” :))
    P.S. Kur var iesūtīt tos rakstus, ja piemēram raksta ar kreiso kāju visu? :D

    Reklāma