Web Analytics
More
    Reklāma

    Apple 3D Touch tehnoloģija pārkāpjot autortiesības

    Jaunākie raksti

    Lielam uzņēmumam lielas problēmas jeb visi vēlas nokost nedaudz no Apple ienākumu pīrādziņa. Svaigākais pieteikums par Apple pārkāptām autortiesībām nāk no Kalifornijā bāzēta uzņēmuma Immersion. Immersion uzskata, ka Force Touch un 3D Touch tehnoloģijas autortiesības pieder viņiem.

    Immersion pieteikumā tiesai iesniedzis arī trīs apstiprinātus patentus, kuru aprakstos ir zināma līdzība ar Force Touch un 3D Touch tehnoloģijām. Immersion saņemtajos patentos ir aprakstītas arī tālākas Force Touch un 3D Touch tehnoloģiju darbības līdzības, kas šoreiz varētu sagādāt Apple pāris smagākus brīžus lemjot par kompensāciju izmaksāšanu. Tiesai iesniegtajā prasībā arī lūgts aizliegt iPhone 6s un 6s Plus tirdzniecību ASV līdz Apple nokārtos saistības ar Immersion.

    Reklāma

    Dažviet tiek minēts, ka šī tiesvedība Apple varētu izmaksāt daudz vairāk, nekā iepriekšējie ķīviņi ar Samsung, jo prasība tiesai ir pārliecinoša un tajā nenotiek cīņa par dažiem abstraktiem vārdu savienojumiem, kas varētu aprakstīt gandrīz jebkuru mūsdienu taisnstūra ierīci ar ekrānu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma