Web Analytics
More
    Reklāma

    Pavisam drīz pārdošanā nonāks “Amazfit Helio Ring” viedais gredzens

    Jaunākie raksti

    Kamēr liela jezga sacelta ap “Samsung Galaxy Ring” viedo gredzenu, gandrīz paslīdējusi garām kāda cita ražotāja veikums. Veselības tehnoloģiju uzņēmums “Zepp Health” paziņojis, ka maija vidū pārdošanā laidīs savu viedo gredzenu “Amazfit Helio Ring“, kas patiesībā ir diezgan nopietns konkurents gan “Samsung”, gan “Oura” ierīcēm.

    “Zepp Health” informējis, ka “Amazfit Helio Ring” ir paredzēts laist klajā 15. maijā vai nu kā daļu no komplekta ar “Amazfit Cheetah Pro” vai “Amazfit T-Rex Ultra”, vai arī kā atsevišķu ierīci.

    Reklāma

    Viedais gredzens savu uznācienu piedzīvoja šogad notikušajā tehnoloģiju izstādē “CES 2024”. Tas ir diezgan viegls un 2,6 mm biezs. Ierīce piedāvā daudzveidīgu veselības monitoringu un mēra sirdsdarbības ātrumu, skābekļa līmeni asinīs, seko līdzi stresam un miegam. Uzņēmums norāda, ka “Amazfit Helio Ring” šos datus izmantos, lai analizētu lietotāja veiktspēju un gatavības līmeni aktivitātēm.

    Līdzīgi kā “Amazfit” viedpulksteņu gadījumā arī viedā gredzena iegūtos datus varēs skatīt “Zepp” lietotnē. Uzņēmums vērš uzmanību uz to, ka šie veselības mērījumi būs īpaši noderīgi pieredzējušiem un elites līmeņa sportistiem, nodrošinot augsta līmeņa veiktspējas un ķermeņa atgūšanās analīzi, kas pieejama “rokas stiepiena attālumā”.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Apsys++
    04.05.2024 21:54

    Maksat nevar????

    Reklāma