Web Analytics
More
    Reklāma

    Amazfit izziņojis Helio viedo gredzenu

    Jaunākie raksti

    Amazfit CES 2024 norises ietvaros izziņijs Helio Smart Ring. Viedā gredzena pamata uzdevumi ir sportisko sniegumu uzlabošana, kā arī fizisko un mentālo datu analīze.

    Viedie gredzeni nav ieguvuši plašu popularitāti, ja neskaita Oura Ring, taču tas nesatrauc Amazfit un droši vien arī Samsung, jo pēdējais strādā pie Galaxy Ring izveides.

    Reklāma

    Helio Ring uzbūvē izmantots ādai draudzīgs titāns, pats gredzens būs 2.6 mm biezs. Ar iebūvētiem sensoriem gredzens ir spējīgs uzraudzīt sirdsdarbību, asinsspiedienu, stresu un miegu. Amazfit apgalvo, ka gredzens izmantos šos datus, lai palīdzētu analizēt veiktspēju un sniegtu dažādus rezultātus un informāciju Zepp lietotnē.

    Amazfit arī norāda, ka lietotāji var nēsāt gredzenu kopā ar Amazfit un Xiaomi paša viedpulksteņiem, piemēram, T-Rex Ultra, kas ļaus Zepp lietotnei iegūt datus no abiem ierīcēm, lai iegūtu plašāku informāciju par rādītājiem.

    Amazfit vēl nav izziņojis visas viedā gredzena detaļa, piemēram, nav zināms aptuvenais darbības laiks ar vienu uzlādi. Amazfit pagaidām norāda, ka Helio Ring būs pieejams tikai 10. un 12. izmērā, kas ir attiecīgi 19.4 mm un 21 mm iekšējais diametrs.

    Cena un pieejamības laiks arī vēl nav skaidri noteikti.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma