Web Analytics
More
    Reklāma

    Dziesmu vārdi būs pieejami tikai maksājošajiem Spotify klientiem

    Jaunākie raksti

    Pavisam klusiņām mūzikas straumēšanas serviss Spotify ir veicis izmaiņas savos pakalpojumos, jo dziesmu vārdu skatīšanās grasās kļūt par maksas pakalpojumu.

    Kaut arī nav pieejama oficiāla informācija no Spotify, tikmēr daļa bezmaksas lietotāju sociālajā tīklā Reddit ir dalījušies ar savu pieredzi, ka viņi vairs nevar izmantot dziesmu vārdu skatīšanos. Serviss jau iepriekš bija testējis šādu ierobežojumu, to arī konkrēti norādot un aprakstot, taču šobrīd šāda informācija vairs nav pieejama.

    Reklāma

    Tas liek domāt, ka izmaiņas ir pilnībā stājušās spēkā, tomēr joprojām varētu tikt testēts veids, kā to realizēt. Jo iepriekšējo testu laikā, kad bezmaksas lietotājas mēģināja skatīties dziesmu vārdus, viņam tika piedāvāts iegādāties kādu no abonentiem. Taču šobrīd paziņojums min, kaut ko par dziesmu vārdu skatīšanās limitiem.

    Iespējams, ka Spotify joprojām testē šo ierobežojumu, balstoties uz dažādiem nosacījumiem, tāpēc nav sniegti oficiāli paziņojumi. Tikmēr ir skaidrs, ka serviss vēlas piesaistīt vairāk maksājošo klientu un nopelnīt, tāpēc tiek meklēti dažādi veidi, kā to panākt. Un tieši dziesmu vārdu redzēšana, lai dziedātu līdz savai mīļākajai dziesmai, varētu būt viens no āķiem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    5 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Biteme
    04.05.2024 15:46

    Cik noprotams, domāti dziesmu teksti.

    leonids
    04.05.2024 16:29

    dziesmu lirikas?
    pienācis laiks atrakstīties no šejienes

    Gatis
    04.05.2024 17:01

    Dziesmu vārdi, nevis “lirika”.

    Krotow
    04.05.2024 19:34

    Latviski tie saucas dziesmu teksti.

    zefīrs
    04.05.2024 20:30

    Cik nejauki!

    Reklāma