Web Analytics
More
    Reklāma

    Apple ik gadu tērē $700 000 Tima Kuka veselībai un drošībai

    Jaunākie raksti

    Tims Kuks ir ne tikai Apple vadītājs, viņš ir arī uzņēmuma seja un var teikt, ka ap viņu “griežas” milzīgi lēmumi, kā arī Apple vērtība finanšu tirgos. Bija zināms, ka Kuks katru dienu pavada trenažieru zālē vairākas stundas, bet šobrīd noplūdusi informācija, ka Apple katru gadu tērē ap 700 000 dolāriem, lai nodrošinātu Kuka drošību.

    Lai arī tā izklausās pēc iespaidīgas summas, tomēr Silīcija ielejas vērienam tas nav nekas. Amazon vadītāja drošības risinājumi un apsardze izmaksājusi 1.6 miljonus dolāru, Oracle par valdes priekšsēdētāja drošību tērēja 1.5 miljonus dolāru.

    Reklāma

    Par Tima Kuka tēriņiem pārāk daudz netiek runāts. Zināms, ka algā Kuks 2014. gadā saņēmis 9.2 miljonus ASV dolāru, kas ir niecīgs apjoms, kad to salīdzina ar Viacom vadītāja 44.3 miljoniem un Disney vadītāja 46.5 miljoniem dolāru. Tiesa, tie lēsts, ka Kuka ienākumi 2014. gadā pārsniedza 100 miljonus. 2011. gadā Kuks saņēma 400 miljonus vērtas Apple akcijas, kuru vērtības pieaugums gada laikā nodrošinājis aptuveni 92 miljonu dolāru teorētiskus ienākumus.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma