Web Analytics
More
    Reklāma

    Microsoft reģistrē tirdzniecības zīmi – Windows 365

    Jaunākie raksti

    Kompānija Microsoft gatavojas Windows operētājsistēmai veidot papildus variantu, līdzīgu tam kāda ir Office 365 biroja programmu pakete. Par to liecina Microsoft nupat ASV patentu un tirdzniecības zīmju birojā reģistrētais Windows 365 nosaukums.

    Office 365 ir mākoņpakalpojums, kurā ir gan biroja programmu pakete, gan arī vieta datu glabāšanai attālinātos serveros, kuri pieder Microsoft. Šis pakalpojums pieejams par konkrētu mēneša maksu. Ļoti iespējams, ka Microsoft gatavojas līdzīgu servisu izveidot arī Windows operētājsitēmai. Tāpēc varam pieļaut, ka vismaz daļai lietotāju nākotnē Windows būs pieejams tieši tāpat kā Office 365, par noteiktu mēneša vai gada maksu.

    Reklāma

    Šāda pakalpojuma realizācija varētu sākties 2016. gada beigās, kad būs pagājis laika periods, kurā Windows 7, 8 un 8.1 lietotāji varēja par velti atjaunināt operētājsistēmu līdz Windows 10 versijai. Mobilā Windows versija visticamāk turpmāk tā arī būs bezmaksas. Iespējams, ka planšetdatoru un parasto datoru lietotājiem arī tiks piedāvāta kāda Windows bezmaksas versija, taču ar kaut kādā veidā ierobežotu funkcionalitāti. Tāpēc, lai saņemtu atjauninājumus, būs jāizmanto abonēšanas iespējas. Līdzīgi šobrīd darbojas Office programmu pakete Android vidē. Taču pastāv arī iespēja, ka Windows 365 būs iepriekšējās, korporatīvās Windows Enterprise versijas jaunais nosaukums.

    Windows-365-Trademark1

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma