Web Analytics
More
    Reklāma

    Meizu MX3 apskats

    Saskarnes pielāgojumu apjoms ir mežonīgs, bet ne uzmācīgs; tas atbilstoši papildina visādi citādi labo un lielisko Meizu MX3.

    Jaunākie raksti

    Āzijas tirgus viedierīču pārstāvji parasti tiek uzņemti ar negācijām, tomēr ir pāris ražotāji, kuru veikumu augstu vērtē arī Eiropā. Meizu, Xiaomi un vēl viens vai divi zīmoli ir pie mums pietiekami, turklāt to veikums nebūt netiek nozākāts ar pazīmi „ķīnietis”.

    Kokam, kā jau tas dzīvē ierasts, ir divi gali un viedtālrunis nebūtu viedtālrunis bez programmatūras un saskarnes daļas. Viena lieta ir labi un lieliski procesori, ekrāni un citas taustāmās vērtības, pavisam kas cits ir Āzijas pārstāvju interpretācija par nepieciešamajiem saskarnes pielāgojumiem un aplikāciju satura izvēli. OnePlus šo risina pavisam vienkārši – uzstādot CyanogenMod. Ar Meizu viss nav tik viennozīmīgi.

    Reklāma

    Tiesa, Meizu MX3 nav pats svaigākais ražotāja modelis, bet ar kaut ko ir jāsāk. Meizu pavisam drīz nonāks arī pie mums. Sākumā Meizu MX3 un MX4 piedāvās Bite, bet par tālākiem pārstāvja plāniem pagaidām vismaz man ziņu nav.

    Meizu MX3 021

    Tehniskā specifikācija

    • Operētājsistēma: Android 4.2.1 Jelly Bean
    • Ekrāns: IPS LCD, 5.1 colla, 1080 x 1800 punkti, ap 412 ppi, skrambu drošs pārklājums
    • Procesors: Exynos 5 Octa 5410 procesors (četri 1.6 GHz Cortex-A15 un četri 1.2 GHz Cortex-A7 kodoli), PowerVR SGX544MP3
    • RAM: 2 GB
    • Atmiņa: 16/32/64/128 GB, microSD nav
    • Savienojumi: Wi-Fi 802.11 a/b/g/n, dual-band, Wi-Fi Direct, Bluetooth 4.0, A2DP, NFC (32/64/128 GB modeļiem), microUSB 2.0 MHL
    • Kameras: 8.0 megapikseļi, 3264 x 2448, 1.4 µm pikseļa izmērs, autofokuss, LED zibspuldze, HDR. 1080p ar 30 fps video. 2.0 megapikseļu priekšējā kamera ar 1080p video uzņemšanu
    • Radio: nav
    • GPS: ar A-GPS, GLONASS
    • Papildus: e-kompass, aktīvais trokšņu slāpēšanas mikrofons
    • Izmēri un svars: 139 x 71.9 x 9.1 mm, 143 g
    • Akumulators: lietotāja nenomaināms Li-Po 2400 mAh
    • Krāsas: nomaināms aizmugures vāciņš
    • Cena: ap 260 eiro drīzumā pie Bites

    Meizu MX3 010

    Izskats un uzbūve

    Meizu MX3 ir gadu vecs modelis, bet tas nenozīmē, ka pa šo laiku citi pie mums zināmāki ražotāji būtu spējuši izveidot ko fantastisku, kas liktu Meizu MX3 nobālēt kaunā. Manuprāt, ir pavisam citādāk – citi ražotāji vēl joprojām mēģina noķert Meizu MX3 kvalitāti.

    Viedtālruņa priekšpusi sedz ekrāna aizsargstikls, bet nekur netiek atšifrēta tā izturība pret skrāpējumiem. No savas puses varu piebilst, ka ekrāns ir oleofobisks (atgrūž „speķi” un citu šmuci), kā arī izmēģināšanas laikā to nekādi neizdevās netīšām saskrāpēt. Kaut kāda skrambu drošība ir, bet tā netiek uzsvērta.

    Meizu MX3 002

    Zem ekrāna ir viena vienīga skārienjūtīga un izgaismota Home poga. Tai blakus nav ne Back, ne iestatījumu pogas. Tās ir ieslēptas Meizu MX3 saskarnē un parādās tikai tad, kad tās ir nepieciešamas. Bet par šo – nedaudz vēlāk. Pati Home poga ir izgaismota, tā kalpo kā paziņojumu diode par nokavētiem zvaniem un saņemtiem ziņojumiem. Home pogas izgaismojuma intensitāte ir manuāli pieregulējama.

    Ilgāk paturot nospiestu Home pogu, tā izslēdz ekrānu. Izslēgta ekrāna gadījumā nākas tikai pirkstu paslidināt no pogas uz augšu (virsū uz ekrānu) un pēc mirkļa ekrāns būs atbloķēts.

    Meizu MX3 032

    Uzkrītošākā Meizu MX3 izskata iezīme ir metāla rāmis, kas redzams pa visu viedtālruņa perimetru. Rāmis tikai daļēji izspraucas ārā no plastmasas korpusa un atgādina slaloma slēpes kanti. Nedaudz jāuzmanās SIM kartes ievietošanas laikā, jo metāliskā Meizu MX3 daļa ir asa. Līdz asinīm necērt, bet pirkstus var ieskrambāt. Par laimi ar uzliktu aizmugures vāku nekas tāds nav novērojams.

    Meizu MX3 aizmugures vāks veidots no glancētas plastmasas. Vāks ideāli piekļaujas viedtālruņa „iekšām”, tas negrab, nelokās un rada pamatīguma sajūtu, kaut gan tas ir ļoti plāns.

    Meizu MX3 023

    Daudzviet lasīts, ka Meizu MX3 aizmugures vāka noņemšana ir sarežģīts darbiņš. Nekas sarežģīts tur nav, tikai ieteiktu asās kantes dēļ izmantot procesā maksājumu karti, to slidinot pa Meizu MX3 perimetru. Tad nav nekādu problēmu viedtālruni atvērt.

    9.1 mm nepadara Meizu MX3 par nezkādu plānuma etalonu, bet jāatzīst, ka rokās viedtālrunis nebūt nešķiet tik biezs.

    Meizu MX3 016 Meizu MX3 017

    Manuprāt, Meizu MX3 uzbūve ir pat labāka par Galaxy Alpha sniegumu un materiālu izvēli. Protams, abiem viedtālruņiem ir milzīgas uzbūves atšķirības un pat metāla apmaļu filozofija krasi atšķiras, bet nekādi nespēju piemeklēt citu Meizu MX3 konkurentu šajā jomā. Uzbūves ziņā no „ķīnieša” te nav nekā.

    Kopumā – vienkārši, atturīgi, gaumīgi un pārsteidzoši kvalitatīvi. Jā, pats neticu, ka kaut ko tādu var rakstīt par pie mums maz zināma zīmola viedtālruni.

    Ekrāns

    Meizu MX3 aprīkots ar IPS LCD tehnoloģijas ekrānu. Tam ir 5.1 colla un 1080 x 1800 punktu izšķirtspēja, kas dod ap 412 ppi punktu blīvumu. Ekrānu klāj nekādi nereklamēts skrambu drošs pārklājums.

    Liels pārsteigums ir plānās ekrāna sānu apmales, kas mierīgi var sacensties ar vismaz ar LG G2 sniegumu, ja ne pašu plāno ekrāna apmaļu karali LG G3. Meizu MX3 izmēru ziņā ir ļoti līdzīgs LG G2, bet pēdējam ir 5.2 collu ekrāns. Meizu MX3 malu attiecība ir 15:9, kamēr LG G2 un citiem īsteniem FullHD ekrāniem ir 16:9. Ar „īstens” tie tiek domāta 1080 x 1920 ekrāna izšķirtspēja. Zaudētais ekrāna augstums daudz netraucē, jo Meizu MX3 var teikt, ka nav tādas lietas kā ekrānpogas.

    Meizu MX3 004

    IPS LCD tehnoloģijas ekrāns ir samērā spilgts, tam ir pietiekami labs melnās un citu krāsu attēlojums, bet te jāatzīmē, ka tomēr šī gada laikā citu konkurentu ekrāni ir par pus sprīdi pārspējuši Meizu MX3 ekrāna dotumus.

    Nedaudz pieklibo ekrāna atspīdumu līmeņi, bet tā arī ir vienīgā kaut cik vērā ņemamā negatīvā Meizu MX3 ekrāna īpašība.

    Saskarne un aplikācijas

    Meizu izvēlējies kārtīgi pielāgot Android izskatu pēc savām vēlmēm un vajadzībām. Kā ziņo sintētiskās veiktspējas testu aplikācijas, zem Flyme OS 3.5 saskarnes kaut kur apakšā it kā mītot Android 4.2.1 Jelly Bean. Te jāatzīmē, ka pats viedtālrunis nevienā mirklī neparāda izmantoto Android versiju. Kaut kad nākotnē Meizu MX3 vajadzētu saņemt Flyme OS ceturto versiju, kuras pamatā ir Android 4.4 KitKat, bet pagaidām nākas iztikt ar Android 4.2.1 Jelly Bean.

    Meizu MX3 scr 006 Meizu MX3 scr 007 Meizu MX3 scr 009 Meizu MX3 scr 010 Meizu MX3 scr 011 Meizu MX3 scr 008

    Flyme OS 3.5 ir saskarne, kuru var mīlēt vai nīst. Vidusceļa īsti nav, jo pielāgojumu apjoms un kopējais veidols ir pilnībā pazudinājis Android. Protams, ir darīts viss, lai Meizu MX3 lietotājs šo operētājsistēmas pielāgojumu asociētu tikai un vienīgi ar iOS. Sākts ir ar vienīgo Home pogu zem ekrāna un pēc tam pārņemts ir arī viss pārējais. Jāatzīst, ka pat spēju atrast tikai vienu vietu, kur līstu ārā Android 4.2.1 Jelly Bean un tā bija pieteikšanās savā Google kontā.

    Flyme OS 3.5 saskarne ir šo to nogriezusi no Android funkcijām, bet dažas iespējas piekabinātas klāt. Patīkami, ka Meizu nav pārlieku nodarbojies ar papildiespēju pievienošanu. Šeit nepastāv atsevišķas aplikāciju sadaļas, bet, gluži kā iOS, visas ikonas izvietotas sākuma ekrānos. Par laimi var ikonas ērti sakraut mapēs un tad haoss ir kaut kā turams normas robežās.

    Meizu MX3 scr 012 Meizu MX3 scr 013 Meizu MX3 scr 014 Meizu MX3 scr 015 Meizu MX3 scr 016 Meizu MX3 scr 017

    Būtiskākā un ātrāk pamanāmā nianse ir saistīta ar Google meklēšanas izsaukšanu. Kā jau iepriekš minēju, Home pogas ilgāka pieturēšana ņem un vienkārši aizmidzina Meizu MX3. Arī nekāda pavilkšana šurpu – turpu pa Home pogu nelīdz Google, bet izsauc apakšējo rīkjoslu, kurā tiek ievietotas izmantotās aplikācijas, jo nav tādas iespējas kā daudzlogu režīma pogas. Turpat apakšējā rīkjoslā var ievietot īsceļus uz biežāk izmantotajām aplikācijām un pieregulēt ekrāna spilgtumu. Kopumā nav slikti, tikai šīs iespējas atklāšana prasa vairākas Meizu MX3 lietošanas dienas un nejaušību.

    Google ir cietusi arī citās frontēs, jo pievienotas vien divas Google aplikācijas – Play veikals un kartes. Nav ne YouTube, ne Gmail, nekā.

    Meizu MX3 scr 018 Meizu MX3 scr 019 Meizu MX3 scr 020 Meizu MX3 scr 026 Meizu MX3 scr 027 Meizu MX3 scr 043

    Logrīku pievienošana mani nomocīja aptuveni 10 minūtes, jo, pieturot pirkstu tukšā ekrāna laukumā, nenotika nekas. Tikai beigās ieraudzīju, ka ekrāna apakšā kautri uzpeld iespēja piekļūt logrīkiem, ko visu laiku aizsedza pirksts.

    Flyme OS 3.5 saskarne, protams, iezagusies arī iestatījumu sadaļā, padarot to vienkāršāku, bet tai pat laikā arī iesīkstējušam tīra Android lietotājam grūti apgūstamu. Jebkādi saskarnes pielāgojumi, piemēram, ekrāna tapetes maiņa, iespējama tikai iestatījumu sadaļā.

    Mani lielākie iebildumi pret Flyme OS 3.5 saskarni ir salīdzinoši sīku burtiņu izmantošana, kā arī augšējā rīkjosla apveltīta ar neierasti mazām ikonām. Sākumā nedaudz nāksies palietot Google, lai saprastu kā pievienot logrīkus vai izsaukt vairāku aplikāciju skata režīmu, bet pie tā var piešauties.

    Google Now faniem būs jāizmanto šīs funkcionalitātes logrīks, jo nekā citādāk Google Now palaist nebūs iespējams.

    Meizu MX3 scr 035 Meizu MX3 scr 052 Meizu MX3 scr 051 Meizu MX3 scr 050 Meizu MX3 scr 049 Meizu MX3 scr 048

    Akumulators un energotaupība

    Meizu MX3 aprīkots ar lietotāja nenomaināmu Li-Po 2400 mAh akumulatoru. It kā izklausās pat gandrīz virs vidējā, bet ikdienas lietošanā pietiks aptuveni vienai dienai ar ievietotu SIM karti un aktīvu Wi-Fi savienojumu. Parasti man šādā vieglā gaidīšanas režīmā, ik pa laikam ieslēdzot ekrānu, padarbinot kādu aplikāciju, viedtālruņi izdzīvo divas līdz pat trīs diennaktis.

    Viedtālrunis saņēmis iestatījumu sadaļā arī enerģijas taupības aktivizēšanas iespēju, bet tā arī īsti nesapratu – ir no tās kāda jēga vai nav. Sīkāka informācija par enerģijas taupīšanas režīmu netiek sniegta, tas ir vai nu ieslēgts, vai izslēgts.

    Meizu MX3 022

    Veiktspēja

    Meizu MX3 aprīkots ar Exynos 5 Octa 5410 procesoru (četri 1.6 GHz Cortex-A15 un četri 1.2 GHz Cortex-A7 kodoli), kāds sastopams arī Samsung Galaxy S4. Meizu MX3 ir 2 GB RAM.

    Sintētiskās veiktspējas testi uzrāda ne to fantastiskāko sniegumu. Meizu MX3 ir aptuveni Samsung Galaxy Note II un Sony Xperia Z līmenī, atpaliekot no viedtālruņiem, kas saņēmuši Snapdragon 800 čipkopu.

    Meizu MX3 scr 034 Meizu MX3 scr 036 Meizu MX3 scr 037 Meizu MX3 scr 041 Meizu MX3 scr 040 Meizu MX3 scr 038

    Pārsteidzoši, bet ikdienā Flyme OS 3.5 saskarne netiek bremzēta. Te gan jāatzīmē, ka Meizu ir ieviesis Apple stratēģiju ar ilgām animācijām, kas var paslēpt „žagošanos”. Lietotājam nav piekļuves visām izstrādātāju iespējām, lai atslēgtu pārejas animācijas un ieraudzītu īsto Meizu MX3 seju un ātrdarbību.

    Kopumā – normāls, pat labs ikdienas sniegums, tikai nav skaidrs kas ir pamatā divtik ātrai Li-Po 2400 mAh akumulatora izrīšanai.

    Foto un video

    Meizu MX3 saņēmis 8.0 megapikseļu kameru ar 3264 x 2448 maksimālo izšķirtspēju. Tai ir 1.4 µm pikseļa izmērs, autofokuss, LED zibspuldze, kā arī HDR. Video uzņemšana noris 1080p ar 30 kadriem sekundē. Viedtālruņa priekšā ir 2.0 megapikseļu kamera ar 1080p video uzņemšanas iespēju.

    Ražotājs uzsver, ka Meizu MX3 saņēmis attēlu veidojošo matricu ar 1.4 µm pikseļa izmērs. Tādu pašu 1.4 µm pikseļa izmēru var sastapt Nokia Lumia 920 un Apple iPhone 5 kamerās. Nekas neierasts tas nav. Objektīvam ir f2.0 atvērums.

    Meizu MX3 scr 021 Meizu MX3 scr 022 Meizu MX3 scr 023

    Kameras aplikācija ir minimāli pielāgota. Tajā atradīsi šādus tādus manuālus iestatījumus, piemēram, ISO vērtības. Lielākā aplikācijas nespēja ir uzņemamā 16:9 attēla pārsegšana ar aplikācijas saskarni. Nu ne vella nevar saprast, kas norisinās labajā stūrī.

    Ik pa laikam var vērot, ka autofokuss maldās, tad vienīgā iespēja ir ar pirkstu bakstīt ekrānā, pašam izvēloties fokusa punktu. Tas bieži palīdz. Problemātiskāk ir ar video uzņemšanu, jo tad autofokuss uzvedas pavisam neciešami.

    Meizu MX3 foto 017 Meizu MX3 foto 014

    Liels bonuss ir kameras aplikācijas nevēlēšanās nakti pārvērst dienā, izmantojot nenormāli augstas ISO vērtības. Bieži sūdzos par šādu kameras aplikācijas īstenības interpretāciju, bet Meizu MX3 ar to viss ir labākajā kārtībā.

    Atsevišķi izdalīts makro fotogrāfijas režīms. Tad tiešām var pielīst tuvu objektam un fokuss darbojas atbilstoši. Šī ir viedtālruņos reti redzama iespēja.

    Meizu MX3 foto 009 Meizu MX3 foto 011

    Fotogrāfijas izdodas patīkamas, manuprāt, labākās kādas esmu redzējis no 8 megapikseļu kameras. Protams, Sony jaunākie viedtālruņu modeļi viegli pārspēj Meizu MX3 kameras iespējas, bet tas nav nekas traģisks gadu vecam modelim.

    Interesanti, ka Meizu MX3 izmanto ļoti augstu filmēšanas bitreitu ar 100 Mbps. Teorētiski tas nozīmē būtiski zemāku kompresiju un izskaustas dažādas ar to saistītas video nespējas, piemēram, zemu detalizāciju, bet dzīvē viss nav tik saldi. 10 sekundes garš video ieraksts aizņem 100 MB un tas ir milzīgs apjoms viedierīcei, kas nav aprīkota ar microSD atmiņas kartes pievienošanas iespēju.

    Meizu MX3 foto 016 Meizu MX3 foto 002

    Diemžēl jāatzīmē, ka arī video uzņemšana ik pa laikam cieš no automātiskā fokusa kļūdām.

    Bildes iekš Dropbox.

    Konkurenti

    Līdzīgā cenu kategorijā pieejams aptuveni tikpat vecais LG G2. LG G2 aprīkots ar augstvērtīgāku Snapdragon 800 procesoru, kā arī šim viedtālrunim ir 13 megapikseļu kamera ar optisko stabilizāciju, ko uzskatu par milzīgu plusu. LG G2 var atjaunināt ar 4.4.2 KitKat, kā arī nevajadzētu piemirst fantastisko 3000 mAh akumulatoru.

    Nedaudz dārgākais Sony Xperia Z1 saņēmis ne to labāko ekrānu, toties arī Xperia Z1 var lepoties ar augstvērtīgāku kameru, Android 4.4.4 (plānots jauninājums uz 5.0 Lollipop) un 3000 mAh akumulatoru.

    Meizu MX3 001

    HTC One M7 cena noslīdējusi tuvu pie 315 eiro robežas, kas pircēju un tehnoloģiju ekspertu iemīļoto (divus gadus pēc kārtas kļūst par gada viedtālruni) metālā tērpto viedtālruni padara ļoti iekārojamu.

    Nexus 5 vēl arvien maksā ap 300 eiro.

    Gala vārds

    Meizu MX3 savā iznākšanas laikā kļuva par kaut ko mītisku. Tam vēl arvien ir neticami laba (pat būtu dēvējama par tuvu perfektai) uzbūve, interesants saskarnes noformējums un vairāk nekā pieņemama veiktspēja.

    Sākumā skatījos ar zināmu skepsi uz Flyme OS 3.5 saskarni, bet Meizu MX3 lietošanas laikā nespēju saskatīt nekādas būtiskas saskarnes nespējas vai ierobežojumus. Manuprāt, Flyme OS nav īsti piemērota cilvēkiem ar neasu redzi, jo rīkojoslas ikonas un teksti ir uzskatāmi par ļoti sīkiem. Tas ir nevajadzīgi traucējoši. Protams, pastāv iespēja koriģēt saskarnē izmantotā teksta izmērus, bet tas ne visu izstiepj līdz vēlamam izmēram. Te ir jāizvērtē sava redze pirms Meizu MX3 iegādes, jau pēc pāris dienām sāku izmantot maksimālo Flyme OS tekstu un ikonu izmēru.

    Meizu MX3 009

    Protams, šodien Meizu MX3 ir uzskatāms par nedaudz novecojušu modeli. Kādu laiku ir pieejams arī daudz spēcīgākais Meizu MX4, kas tiek uzskatīts par vienu no ātrākajiem viedtālruņiem pasaulē. Cerams, ka arī jaunākais Meizu veikums nonāks manās rokās tuvākajā laikā.

    Kopumā Meizu MX3 man ir liels un patīkams pārsteigums. Flyme OS saskarne pat būtu dēvējama par baudāmu, turklāt Android bremzītes paslēptas ne sliktāk kā iOS gadījumā. Stilīgi darbojas izgaismotā Home poga un nevienā citā Android viedtālrunī tāda poga ar līdzvērtīgām funkcijām nav pieejama.

    Meizu MX3 024

    Un tagad pats galvenais jautājums – vai es Meizu MX3 iegādātos? Jāņem vērā, ka Meizu MX3 oficiālā cena pie operatora ir 260 eiro, kamēr LG G2 pati lētākā interneta cena ir 260 eiro. Ap 240 eiro pie operatoriem maksā LG Optimus L9 II, kas ir zemākas klases viedtālrunis. Tātad Meizu MX3 cena pie operatora ir pavisam pieņemama. Un šis ir interesants fakts tiem, kuri meklē nomaksas viedtālruņus pie operatoriem.

    Jāatzīst, ka pats labprātāk sliecos mazāk pielāgotas vai vispār nepielāgotas saskarnes virzienā. Android gadījumā to vienmēr var papildināt ar līdzvērtīgiem risinājumiem, toties iesācējam vai cilvēkam, kurš vispār neinteresējas par saskarnes pielāgošanu, Flyme OS ir tikpat labs variants kā iOS. Flyme OS iestatījumu sadaļa ir vēl vienkāršāka par iOS.

    Saskarnes pielāgojumu apjoms ir mežonīgs, bet ne uzmācīgs; tas atbilstoši papildina visādi citādi labo un lielisko Meizu MX3.

    Detalizēts novērtējums

    Dizains & korpuss
    7
    Displejs
    7
    Kamera
    6
    Veiktspēja
    7
    Programmatūra
    6
    Baterija
    5
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    28 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    jeaaa
    19.11.2014 17:12

    Telefonu saslavēja ,bet beigās tāpat ieliek 6 ha:D

    Skats
    19.11.2014 21:41
    Reply to  jeaaa

    Jā, atzīmi vajadzēja izvēlēties rūpigāk.:)
    Citādi sanāk kā skolotājam – labi atbildēji skolniek, sēdies – trīs (pēc vecās skalas):!)
    Visādi citādi ir interesanti par šiem palasīties, paplašina redzesloku.

    20.11.2014 12:10
    Reply to  jeaaa

    Papēti lūdzu sadaļu http://www.kursors.lv/ka-mes-vertejam-produktus/

    8, 9 un 10 tur nesanāks.

    Skats
    20.11.2014 13:45
    Reply to  Artis Abols

    Aha, nu šitā ir saprotami. :)
    Vnk 10.punktu skala radīja asociācijas ar atzīmju likšanu skolās,
    pēc kuras 7 vai pat 8. šim varētu ielikt droši.

    uldza
    19.11.2014 18:32

    Itkaa jau interesanti jo LV tirguu jauns speeleetaajs, bet praataa visu laiku doma, ka ir jau jauns modelis MX4, un shis paliek ljoti neinteresants, zinot MX4 parametrus…

    20.11.2014 12:11
    Reply to  uldza

    Jā, ar šo apskatu nedaudz iesildījāmies. Cerams, ja MX4 nonāks arī mūsu nagos tuvā nākotnē.

    ccc
    19.11.2014 22:14

    Android 4.2.1 Jelly Bean. Šeit mana interese zuda.

    20.11.2014 08:32
    Reply to  ccc

    Kāpēc?

    a
    10.12.2014 22:32

    Kristap, tu tups esi?

    10.12.2014 22:34
    Reply to  a

    Nē, bet aiziet, paskaidro kāda (tik Android noslēpjošā ROM gadījumā) vienkāršam lietotājam ir atšķirība no Android versijas? Gaidu paskaidrojumu un tad domāsim kā tur ar to tupumu.

    aigi
    20.11.2014 09:20

    Neesmu turējis rokās, bet pēc bildēm izskatās, piedodiet, bet lēti. Te pat neiet runa par iPhone kopēšanu, kas man baigi neuztrauc, bet visa uzbūve tāda bērnišķīga, tāds bērnu dizains. Tas mans vērtējums, noteikti MX3 nebūtu mana izvēlē.

    Skats
    20.11.2014 11:48
    Reply to  aigi

    Manuprāt, šīs kategorijas telefoni jau vispār jauniešiem vairāk piemēroti, ne gīkiem.
    Tādi, ko tētis nopērk.:)

    20.11.2014 12:14
    Reply to  Skats

    Gīku telefons šis nav, jo ir daudzi un dažādi ierobežojumi no operētājsistēmas puses. Pat nav pieejami pilni Developer iestatījumi. Ja pareizi atceros, pat USB Debug mode nav pieejama, bet varētu būt ka kļūdos. Skaidri zinu, ka animācijas mērogu iestatīšana nebija pieejama.

    20.11.2014 12:12
    Reply to  aigi

    Izmantotās saskarnes krāsas ir drusku rotaļīgas, bet hārdvārei nav nekādas vainas. Kad parādīsies Bitē, ieteiktu aiziet un paturēt rokās. Varu saderēt, ka vairs nešķitīs lēti un ķēmīgi.

    aigi
    20.11.2014 12:45
    Reply to  Artis Abols

    iespējams, tā būs jādara, jo esmu tieši jauna “smarta” meklējumos.

    20.11.2014 12:55

    Itkā jau ir pārdošanā, vismaz pirms nedēļas bija http://m.bite.lv/lv/devices/MeizuMX3

    20.11.2014 13:05

    Interesanti, ka pilnā MX3 cena nez kāpēc ir 333, jo bija nepārprotami ar mums runāts, ka pie Bites MX3 pilnā cena būs 260 eiro.

    Skats
    20.11.2014 13:50
    Reply to  Artis Abols

    Viņi tokš ir traki savā cenu politikā.
    Domā nevis par pircēju – oho, šis ir pietiekami labs, interesants, un ne pārāk dāgs,
    tāpēc nopirkšu un vēl citiem ieteikšu,
    bet – a’ ja nu kādam dīvainim pēkšņi ienāk prātā šo nopirkt par vienalga kādu cenu.

    20.11.2014 15:02
    Reply to  Skats

    Jopcik rozā! Meizu izplatītājs minēja cenu 260 eiro, kas būtu atbilstoša šādai ierīcei. Meizu MX4 savukārt bija runa par aptuveni 350 eiro. Izskatās, ka arī te piedzīvosim krietni pārcenotu vilšanos. Ja šiem telefoniem nav konkurētspējīga cena, tad nav arī lielas intereses tos iegādāties. Īpaši jau tik (mūsu pusē) nezināmā zīmola dēļ.

    Rihards Linde
    20.11.2014 15:18

    Cik saprotu tā ir nomaksas cena uz 24 mēnešiem, nevis uzreiz pirkšanas cena. Proti, 12×24+45=333. gan jau ka pērkot uzreiz būs tie 260.

    21.11.2014 00:45
    Reply to  Artis Abols

    To gan es nezinu.

    21.11.2014 08:51

    Nekādi nespēju MX3 atrast ne no m.bite.lv. Pilnā galddatoru lapas versija man MX3 nepiedāvā.

    21.11.2014 09:06
    Reply to  Artis Abols

    Laikam iztirgoja visus :)

    21.11.2014 10:29
    Reply to  Artis Abols

    Ņem telefoni, visi telefoni un atradīsi.

    a
    10.12.2014 22:33

    moto g 4g joprojām uzvar

    Jurijso
    15.12.2014 16:39

    paņemu šo telefonu, labs ekrāns, superīga skaņa un baterija kura par diennakti nelietojot telefonu, turot plaukta ar ieslēgtu wifi zaudē 70%. Atnesu telefonu labot pie bite, tie nosūtīja trodeksa un neko nekonstatēja. Beigu beigas nācās uzlikt root pieeju nopirkt titanium backup un uztaisīt freeze visam nevajadzīgam programmām tad jau baterija saka turēt puslīdz normāli.

    DogDog
    04.01.2015 11:38

    BITE nopirku MEIZU MX3,tikaij nesaprotu kapec 12gb atminja?Kapec ari neko pec serijas nummuru un IMEI neko nevareju atrast par savu telefonu.Otra nedelja man izsledzas pats no sevim un visu laiku restartejas un nekas nenotiek.Tagad servisa stav jau ka menesi un nav nekadas zinjas,kas ar vinju un kad bus gatavs :(

    DogDog
    04.01.2015 14:38
    Reply to  DogDog

    Tač prieks sistemas tak nevar but 4gb?un ja butu,tad tos varetu redzet,bet parada tikaij 12gb un velviens recovery 447 mb.

    Reklāma
    Saskarnes pielāgojumu apjoms ir mežonīgs, bet ne uzmācīgs; tas atbilstoši papildina visādi citādi labo un lielisko Meizu MX3.Meizu MX3 apskats