Web Analytics
More
    Reklāma

    Tesla Motors izziņo pasākumu 9. oktobrī, iespējams, izsludinās pilnpiedziņas Model S sedanu

    Jaunākie raksti

    Vakar Tesla Motors žurnālistiem izsūtījis ielūgumus uz preses pasākumu, kas 9. oktobrī norisināsies Losandželosā. Uz ielūguma redzams auto siluets un uzskatāms burts “D”. Žurnālisti un tehnoloģiju entuziasti ir metušies izteikt minējumus ko šis burts var nozīmēt. Lūk, vairāki potenciāli skaidrojumi:

    • Dual motor – Tesla auto, kas aprīkots ar diviem elektromotoriem, kas to, iespējams, padara par pilnpiedziņas elektroauto.
    • Driver Assistance – uzlabojumi Tesla auto programmatūrā.
    • Diesel. Nop, diezin vai.

    Vislielākā ticamība ir pirmajam pieņēmumam, jo līdz šim Tesla Model S ir piedzīvojis uzlaboto versiju Model S P85, kas aprīkots ar lielākas ietilpības akumulatoru. Internetā ir noplūdis zemāk redzamais attēls, kurā var redzēt Model S P85D, kas tad arī varētu būt auto, kas tiks prezentēts šajā pasākumā. Baumo arī par to, ka Tesla ir sagatavojis Model S versiju, kas spēj attīstīt 600 Zs jaudu. Kopš Tesla Roadster ir pagājis labs laiciņš un daļai pircēju varētu interesēt šāda īpaši jaudīga Model S versija. Tāpat šāda eksluzīva modeļa izlaišana var palīdzēt ilgāk uzturēt interesi par Model S, kas tika prezentēts 2012. gadā.

    img_1188

    Pie divu elektromotoru pilnpiedziņas sistēmas Tesla strādā jau labu laiku un iepriekš ziņots, ka šī sistēma tiks uzstādīta uz Model X krosovera, kas pārdošanā nonāks jau nākamgad.

    Citās ziņās, Tesla Motors izpilddirektors Elons Masks CNN Money  ir minējis, ka jau nākamgad Tesla automobiļi būs spējīgi gandrīz pilnībā autonomi pārvietoties. Auto tiks aprīkoti ar dažādiem sensoriem un kamerām ar attēlu atpazīšanas tehnoloģijām. Elons Masks norāda, ka Tesla ir Silīcija Ielejas kompānija un tai ir jābūt tehnoloģiju līderim.

    tesla-d-invite-full

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Mārtiņš Mičulis
    03.10.2014 13:14

    1. Nevis Jalopnik bildi ieguvis, bet to atraduši TMC forumā ;) (tas tā, lai precīzāk)
    2. Vēl interesanti tas, ka ielūgumi uz pasākumu tiek nosūtīti ne tikai medijiem, bet pārsvarā Tesla Model X Signature rezervācijas veicējiem.. (te arī atbilde par .. something else.. vai ar’itomēr Model X ir pats par sevi un something else tomēr ir kas citstiešām.)
    3. Pasākums notiks lidostas teritorijā – iespējams, tad būs paraugdemostrējumi uz skrejceļa, ātra
    Tesla, vai autonomā braukšana.. visādi var būt ;)
    Ak vai, jau TIK daudz minējumu, bet jāgaida vēl tik ilgi… trakāk nekā ar Apple… !

    aigi
    03.10.2014 15:22

    Nu, manā skatījumā, Tesla ir krienti vairāk WOOW, HOT vai AWESOME par jebkuru Apple prezentāciju. Man personiski vairāk saista tieši X modelis, jo tas varētu būt beidzot normāls 5 vietīgs ar ietilpīgu bagāžu, pirmais īstais ģimenes elektroauto.

    03.10.2014 15:25
    Reply to  aigi

    Aha, Tesla ir kā Apple. Pirmo iPhone prezentējot arī bija pilns “WOOW, HOT vai AWESOME” komentāru, jo starp parastajiem telefoniem pēkšņi parādījās kaut kas jauns. Tagad Tesla to pašu dara ar auto industriju. Kamēr milži snauž (kā savulaik Nokia), tikmēr Tesla sper laukā savu “aifonu”.

    .
    03.10.2014 21:41

    Varbūt nosauc vēl seksu par aifonu, vai padari to par miljavardu? Sauc sievu par aifonu? Ne visi pucee burkaanu pie tava Apple parcenotaa mesla.

    Reklāma