Web Analytics
More
    Reklāma

    Cisco Somijas un Baltijas izpilddirektors kļūs par biznesa konsultantu

    Jaunākie raksti

    Cisco izpilddirektors Somijā un Baltijas valstīs Esa Korvenmā (Esa Korvenmaa) kļūs par neatkarīgu biznesa padomnieku un profesionālu valdes locekli. Korvenmā atkāpsies no izpilddirektora amata Cisco 2014. fiskālā gada beigās, šā gada 30. jūlijā, vai arī pēc tam, kad būs pieņemts viņa amata pēctecis.

    Korvenmā ir bijis Cisco izpilddirektors Somijā kopš 2006. gada augusta, pēdējā laikā arī Baltijā. No pašreizējā amata Korvenmā atkāpsies, lai kļūtu par „cīņu biedru” un piedāvātu savu triju desmitgažu ilgo pieredzi somu kompānijām kā konsultants un valdes loceklis.

    Reklāma

    „Cisco līdz šim man ir sniedzis lielisku pieredzi, un tagad es vēlos dalīties tajā ar somu uzņēmējiem,” saka Korvenmā. „Šo lēmumu pieņēmu personisku iemeslu dēļ. Jūnijā man paliks 60 gadi, un šo dzīves posmu es vēlos izbaudīt. Vēlos pavadīt vairāk laika kopā ar saviem bērniem, un, protams, man būs vairāk brīvā laika, lai nodotos saviem hobijiem – golfam un slēpošanai.”

    Šīs izmaiņas neietekmēs Cisco darbu Latvijā un pārējās Baltijas valstīs. Cisco pārdošanas un biznesa vadītājs Baltijas valstīs Eduards Tutarašvili savu darbu turpinās kā līdz šim.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma