Web Analytics
More
    Reklāma

    Par Cisco izpilddirektoru Baltijas valstīs un Somijā iecelts Simo Leisti

    Jaunākie raksti

    Līdz ar jaunā finanšu gada sākumu (26.jūlijs) par Cisco izpilddirektoru kļuvis Simo Leisti, ieņemot līdzšinējā vadītāja Esa Korvenmā (Esa Korvenmaa) amatu.

    S.Leisti uzņēmumam pievienojās 2010.gadā kā Baltijas valstu un Somijas Cisco pakalpojumu pārdošanas departamenta vadītājs. Pēdējā gada laikā, paralēli jau esošajam vadības reģionam, Leisti pārvaldīja arī Cisco pakalpojumu pārdošanas daļu Dānijā.

    Reklāma

    “Simo Leisti ir ļoti pārliecinoši sevi pierādījis mūsu pakalpojumu biznesā Somijā, Baltijas valstīs un Dānijā. Es esmu pārliecināts, ka viņš būs tikpat veiksmīgs un uz risinājumiem orientēts Cisco izpilddirektors,” saka Cisco Eiropas reģiona viceprezidents Pīters Karlstromers (Peter Karlstromer).

    “Mēs virzāmies uz digitālo ekonomiku, kurā IT ir svarīga loma. Mans uzdevums ir panākt, lai uzņēmumam ir laba sadarbība ar partneriem, lai mūsu produkti un pakalpojumi atbilst mūsu klientu vajadzībām un palīdz viņiem sasniegt lieliskus biznesa rezultātus,” uzsver Simo Leisti.

    Vairākus gadus Simo ir strādājis IBM, vadījis pārdošanas departamentu. Viņš ir ieguvis maģistra grādu Lapēnranta Tehniskajā Universitātē.

    Līdzšinējais Cisco vadītājs Esa Korvenma kļūs par neatkarīgo biznesa konsultantu un profesionālu valdes locekli, piedāvājot savu vairāk nekā trīsdesmit gadu pieredzi Somijas uzņēmumiem.

    Turpmāk Baltijas valstu Cisco reģionālā pārdošanas vadītāja Eduarda Tutarašvili tiešais vadītājs būs Simo Leisti.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma