Web Analytics
More
    Reklāma

    Apple pametīs par iPhone un Apple Watch dizainu atbildīgais viceprezidents

    Jaunākie raksti

    Par savu darba pienākumu pārtraukšanu paziņojis uzņēmuma Apple viceprezidents Tang Tan, kurš atbild par iPhone un Apple Watch dizainu.

    Tang Tan uzņēmumu un savu amatu atstās 2024. gada februārī. Tieši viņš kopā ar savu komandu pēdējos gados piedalījās svarīgu lēmumu pieņemšanā par to, kā izskatīsies iPhone viedtālruņi, kā arī lēma par to uzbūvi.

    Papildu tam Tang pārskatīja Apple aksesuāru dizainu un atbildēja par akustiskajām niansēm AirPods austiņās. Pēc pieejamās informācijas, tieši viņš bija viens no atslēgas darbiniekiem, kurš šos produktus ļāva pārvērst par veiksmīgiem biznesiem un ienest kaudzi naudas.

    Tāpat avoti ziņo, ka šis ir liels trieciens pašam Apple uzņēmumam. Taču jau tagad ir zināms, kādas rotācijas notiks vadošajos amatos, tos pārņemot citiem darbiniekiem. Šis ir jau otrais nopietnas paziņojums par kāda ļoti svarīga Apple vadītāja amata atstāšanu, jo par savu došanos pensijā nesen paziņoja viceprezidents Stīvs Hotelings (Steve Hotelling). Viņa atbildībā ir Face ID, Touch ID un ekrānu attīstība.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma