Web Analytics
More
    Reklāma

    Cisco un partneri veidos pasaulē lielāko globālo mākoni jeb InterCloud

    Jaunākie raksti

    Cisco tuvāko divu gadu laikā plāno investēt vairāk nekā vienu miljardu ASV dolāru, lai izveidotu jauno InterCloud mākoņu platformu. Sagaidāms, ka uz partnerību orientētais uzņēmējdarbības modelis, kas ļauj izmantot partneru iespējas un investīcijas, radīs strauju papildu investīciju pieplūdumu, lai nodrošinātu mākoņpakalpojumus, kurus Cisco plāno sniegt saviem klientiem tuvākajā laikā.

    Tā kā uzņēmumi arvien biežāk izvēlas privātos, publiskos un hibrīda mākoņus, lai rentabli un ātri spētu nodrošināt pamata biznesa prasības, Cisco ir nācis klajā ar paziņojumu, ka kopā ar virkni partneru izveidos pasaulē lielāko globālo mākoni jeb mākoņu tīmekli “InterCloud”. Cisco globālais InterCloud tiek veidots, lai atbalstītu Internet of Everything (IoE) jeb Internet of Things (IoT) (Visaptverošais internets) vīziju, kura paredz iekārtu jeb lietu savienošanu tīklā. InterCloud paredzēts augstas veiktspējas lietojumprogrammu darba slodzēm ar reālā laika analītikas iespējām, teju neierobežotu mērogojamību un pilnu atbilstību vietējiem datu suverenitātes likumiem. Pirmais šāda veida atklātais InterCloud, piedāvās jaunu biznesa klases mākoņu IT pakalpojumu portfeli uzņēmumiem, pakalpojumu sniedzējiem un izplatītājiem, kurā tiks izmantotas lietojumprogrammu saskarnes jeb API ātrai lietojumprogrammu izstrādei.

    Reklāma

    Cisco Eiropā plāno sadarboties ar tādiem uzņēmumiem kā: Canopy, Atos un Ingram Micro Inc., kas ir mākoņpakalpojumu piegādātāji, kā arī daudziem citiem pasaules vadošajiem mākoņpakalpojumu uzņēmumiem.

    “Šis ir piemērots brīdis Cisco un tā partneriem investēt revolucionārajā, uz lietojumprogrammām orientētajā globālajā InterCloud, lai piedāvātu tirgum plašāku pārklājumu un ātrāku izpildes laiku. Kopā mēs varam iedarbināt nemanāmu daudzu mākoņu pasauli, kurā mūsu klientiem ir iespēja izvēlēties īsto mākoni ar augstu drošības līmeni īstajai slodzei, vienlaikus radot stratēģiskas priekšrocības straujai inovāciju ieviešanai un, visbeidzot, uzņēmējdarbības izaugsmei,” uzsvēra Cisco prezidents attīstības un pārdošanas jautājumos Roberts Loids (Robert Lloyd).

    Internet of Everything paātrināšana

    Cisco un tā partneru datu centru globālajā tīmeklī tiks piedāvāts paplašināts pievienotās vērtības lietojumprogrammu un uz tīmekli orientētu mākoņpakalpojumu kopums, kas paātrinātu Visaptverošā interneta (IoE) izplatību.

    Sagaidāms, ka cilvēku, datu, procesu un lietu tīkla savienojums, dēvēts par Visaptverošo internetu (IoE), tuvākajos desmit gados kļūs par 19 triljonu ASV dolāru vērtu ekonomisko tirgus iespēju.

    Cisco InterCloud atbalsta OpenStack un ir izveidots, lai ļautu organizācijām un lietotājiem pēc nepieciešamības viegli un droši dažādos publiskajos un privātajos mākoņos kombinēt un pārvietot slodzi, datus un lietojumprogrammas, vienlaikus ievērojot ar to saistīto tīkla un drošības pamatnostādnes.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma