Web Analytics
More
    Reklāma

    Profesionālo kontaktu sociālais tīkls LinkedIn pārkāpj 300 miljonu lietotāju slieksni

    Jaunākie raksti

    Profesionālo kontaktu sociālais tīkls LinkedIn tika dibināts 2002. gadā un šonedēļ paziņoja par to, ka servisu visā pasaulē šobrīd lieto jau vairāk nekā 300 miljoni lietotāju. No tiem aptuveni 100 miljoni atrodas ASV. Pie sasniegtā LinkedIn vadība neplāno apstāties un turpinās servisa lietotājiem piedāvāt biznesam noderīgu informāciju, sadarboties ar ietekmīgākajiem uzņēmējiem, kā arī paplašināt LinkedIn grupas un SlideShare servisu.

    Ļoti daudz cilvēku LinkedIn izmanto no mobilajām ierīcēm un paredzams, ka jau šogad LinkedIn globāli tiks vairāk izmantots no mobilajām ierīcēm nekā datoriem. Jau tagad tādos reģionos kā Kostarika, Malaizija, Singapūra, Zviedrija, Apvienotie Arābu Emirāti un Lielbritānija populārāka ir tieši servisa mobilā versija. Laika gaitā ir sagatavotas vairākas mobilās aplikācijas un LinkedIn sadarbojas ar Apple, Nokia, Samsung u.c. mobilo ierīču ražotājiem, lai aplikācijas kļūtu vēl noderīgākas.

    Reklāma

    Vai tu izmanto šo servisu? Ja atbilde ir apstiprinoša, tad kādos nolūkos un vai darbošanās servisā ir devusi pozitīvus rezultātus?

    slide-1-638

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Fakti
    19.04.2014 22:01

    Kam ši mēslu bedre var interesēt :D
    Jābūt īpaši stulbam lai savus datus šādiem parazītiem uzticētu!

    Gatis
    22.04.2014 13:35

    Vienīgā saskare ar LinkedIn ir tāda, ka ik pa brīdim kāds sūta uzaicinājumu pievienoties un tad tas uzaicinājums kā spams gandrīz katru dienu nāk ar tekstu – vai tiešām nevēlies apstiprināt u.c Sākumā likās ka toč spams, kad nezināju ka tas ir itkā nopietns serviss.

    22.04.2014 13:56

    Nu nezinu. Man, pateicoties, LinkedIn, pienākuši ļoti interesanti darba piedāvājumi.

    Reklāma