Web Analytics
More
    Reklāma

    TikTok drīzumā varētu piedāvāt jaunu TikTok Photos lietotni, lai konkurētu ar Instagram

    Jaunākie raksti

    Kaut arī pavisam drīz TikTok varētu tikt aizliegts ASV un lietotnei šobrīd ir izaicinošs laiks no konkurentiem, sociālajam tīklam piedurknē varētu būt paslēpta jauna bildēm paredzēta lietotne TikTok Photos.

    Kamēr TikTok pāršalca digitālo pasauli ar īsa formāta video popularitāti, tos nu jau nokopējis gan Instagram ar Reels un YouTube ar Shorts iespējām. Līdz ar to konkurence šajā saturā pastiprinās un atņem klientus TikTok, taču drīzumā varētu būt gaidāms interesants sociālo tīklu satricinājums.

    Reklāma

    Jomas analītiķiem izdevies atrast informāciju, kas liecina par jaunu TikTok Photos lietotni, kas būs īpaši paredzēta bilžu saturam, līdzīgi kā Instagram. Tā būtu tieši saistīta ar esošo TikTok lietotni, ļaujot vienai ar otru integrēties un dalīties ar saturu. Tāpat būs iespējams iegūt linku uz bildēm, kas būs pieejamas TikTok Photos.

    Kaut arī jau šobrīd TikTok ir iespējams dalīties ar bildēm, tās saplūst kopā ar video saturu un nav viegli izdalāmas. Tam varētu kalpot jaunā TikTok Photos lietotne, paplašinot iespējas jau esošajai lietotāju bāzei un piesaistot jaunu. Interesantākais ir tas, ka jaunā lietotne varētu būt pieejama visai drīz, un būs interesanti pavērot, kā tā konkurēs ar Instagram.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma