Web Analytics
More
    Reklāma

    Teju puse no pieaugušajiem “TikTok” lietotājiem ASV nav publicējuši nevienu video

    Jaunākie raksti

    Lietojot sociālos tīklus, esmu novērojusi, ka diezgan daudzi dod priekšroku patērēt saturu, nevis to radīt. Tas ir redzēts gan “Instagram”, “Facebook”, gan arī “TikTok“. Šo manu novērojumu apstiprina jaunākais “Pew Research Center” pētījums, kurā secināts, ka teju puse aptaujāto pieaugušo, kuri izmanto “TikTok”, tajā nav publicējuši nevienu videoklipu.

    Aptaujā, kurā piedalījās 2745 pieaugušie ASV, kuri lieto video kopīgošanas lietotni “TikTok”, atklājies, ka 48% no tiem tajā nav publicējuši nevienu video. Tāpat tipisks pieaugušais slinki atjauno savu informāciju par sevi.

    Reklāma

    Lai arī citos sociālos tīklos lietotāji arī diezgan slinki rada oriģinālsaturu, “Pew Research Center” pētnieki bijuši diezgan pārsteigti par “TikTok” lietotāju pasivitāti. Vadošais pētnieks Semjuels Bestvaters uzsvēris, ka “oriģinālsatura nepublicēšanas līmenis “TikTok” patiešām ir diezgan šokējošs”, salīdzinot ar citām sociālo mediju platformām.

    Pētījumā arī atklāts, ka 98% “TikTok” publiski pieejamā satura veido 25% aktīvāko lietotāju. Interesanti, ka slinki satura publicēšanā ir gan jaunieši, gan vecāki “TikTok” lietotāji. Noskaidrots, ka abās vecuma grupās – no 18 līdz 34 gadiem un no 35 līdz 49 gadiem – aptuveni puse lietotāju nekad nav publicējuši saturu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    5 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Krotow
    26.02.2024 11:16

    Secinājums par to ka ūdens ir slapjš. Lielākā daļa lietotāju fuktokā tiešām ieiet tikai lai blenztu muļķības vai dažos gadījumos – kādus specifiskus video, kuru citur nav. Tas pats attiecas arī uz Instagram un Pinterest, kur kāds publicējis attēlus ko bez reģistrācijas mēsluservisā nevar apskatīties. Tur pat elektronikas shēmas ieposto. Ar Facebook un X/Twitter tieši tas pats.

    Biteme
    26.02.2024 12:25
    Reply to  Krotow

    Kad meklētājs atrod vajadzīgo fēbukā, kurā man nav konta, šķiru tālāk. Tie ķēmi pat preview bildi attēlo pikseļainu, lai mudinātu līst dziļāk.

    Krotow
    26.02.2024 12:42
    Reply to  Biteme

    Ir tāda lieta. Pirms pāris nedēļām pirmoreiz iereģistrējos Pinterest, jo tur kāds labdaris bija iepostējis pāris man vajadzīgas elektronikas shēmas. Pie reizes atklājās ka tur kāds Āfrikas spameris jau sen uztaisījis kontu ar manu epastu. Taču Pinterest suports šai sakarā izrādījās atsaucīgs.

    Labvēlis
    26.02.2024 11:54

    Šī īsformas izklaide kur tevi kasešmunīcijas stilā bombardē ar klaju sūdu ir smadzeņu skābe.
    Tas ka to visu kontrolē un slauc komunisti ir spiriņa kakukūkas augšā.

    ggggg
    26.02.2024 13:00

    Daļa no šiem “neaktīvajiem publicistiem” taisa livestream, neradot nekādus video no savas puses. Tādu lietotāju ir daudz un viegli tādus ir atšķirt pēc tā, ka viņiem nav neviens video, bet ir 1k+ sekotāju, kas ļauj taisīt savus stream.

    Reklāma