Web Analytics
More
    Reklāma

    “Assassin’s Creed Mirage” jūnija sākumā nonāks uz iPhone un iPad ierīcēm

    Jaunākie raksti

    Videospēļu izstrādātāja Ubisoft jaunākā “Assassin’s Creed” sērijas spēle “Assassin’s Creed Mirage” pirmo reizi nonāks uz iPhone un iPad ierīcēm, un tā būs pieejama no 6. jūnija.

    Kā norāda Ubisoft, tad uzņēmums ir smagi strādājis, lai šo spēli pielāgotu tieši skārienjutīgajiem ekrāniem, un tā būtu ērti un intuitīvi vadāma. “Assassin’s Creed Mirage” ir pirmā sērijas galvenā spēle, kurai radīta speciāla mobilā versija, un pagājušā gada oktobrī tā nonāca uz datoriem un spēļu konsolēm.

    Reklāma
    Advertisement

    Pirmo reizi iPhone versija tika demonstrēta jau iPhone 15 izziņošanas prezentācijā 2023. gada septembrī, taču tikai šī gada jūnija sākumā tā beidzot būs pieejama interesentiem. Izskatās, ka jūnijs izvēlēts tāpēc, ka tas sakrīt ar WWDC24 konferences sākšanos, un būtu labs mārketings triks, lai izceltu iPhone veiktspēju.

    “Assassin’s Creed Mirage” būs pieejama vienīgi iPhone 15 Pro modeļiem, kā arī iPad planšetdatoriem, kurus darbina M sērijas procesori. Pagaidām gan nav nekādu ziņu par saderību ar Mac datoriem. Spēli jau šobrīd ir iespējams pasūtīt iepriekš Apple App Store, un tā automātiski lejupielādēsies noteiktajā datumā, kā arī tā būs bez maksas. Tomēr var būt jāiegādājas papildu lietas, lai to pilnvērtīgi izbaudītu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma