Web Analytics
More
    Reklāma

    Lai baudītu jaunāko “Assassin’s Creed” spēli, varēs iegādāties speciālu haptisko kreklu

    Jaunākie raksti

    Gaidot nākamo “Assassin’s Creed Mirage” spēles daļu, Ubisoft kopā ar jaunuzņēmumu OWO ir radījuši speciālu haptisko kreklu, kas imitēs dažādus spēles elementus, ļaujot vēl vairāk sajust spēles gaitu.

    Spēlējot videospēles ērtā krēslā vai sēžot dīvānā, līdz galam nav iespējams sajust tās emocijas un sajūtas, ko pieredz spēles varoņi. Līdz ar to talkā nāks uzņēmuma OWO radītais krekls. Tas spēs imitēt līdz 30 dažādām emocijām, kā piemēram, šāvieni, bites dzēliens, vējš un ātra braukšana. Tāpat tikšot nodrošinātas dīvainas sajūtas, kā to apraksta paši radītāji.

    Reklāma

    Interesanti, ka ar šī krekla palīdzību varēs sajust arī asiņošanu un brīvo kritienu no liela augstuma. Krekls nosegs augšējo roku daļu, krūtis, muguru un sniegsies līdz jostasvietai, tā kā runa ir par augšējā ķermeņa sajūtu sniegšanu. Ar īpašas lietotnes palīdzību būs iespējams atslēgt daļu sajūtu, ja tās spēlētājam būs traucējošas. Ar vienu uzlādi krekls darbosies astoņas stundas, un tā svars būs nepilni 600 grami.

    Pagaidām gan nav zināms, kāda būs šī krekla oficiālā cena, bet esošā OWO versija maksā 499 EUR. Zināms, ka to iegādājoties, komplektā nāks jaunā “Assassin’s Creed Mirage” spēle jaunākajām Xbox un PlayStation konsolēm, vai datora versija. Videospēles iznākšana gaidāma 12. oktobrī.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    bobis
    21.07.2023 08:42

    Taja spele jau par slepkavu, kuru visi dauza vai vins visus dauza, lai assasin creed fans izslauka ielu vai uzar kartupelu lauku ar traktoru, izjutas bus lidzigas.

    Krotow
    24.07.2023 22:00

    Tas vnk ir solis tuvāk virtuālajai realitātei, kurā neizveļoties no krēsla varēs gan dabūt nazi ribās nenomirstot gan nopulēt raķeti. Blakus dzīvojošajiem notiekošais gan būs savdabīga pieredze :P

    Reklāma