Web Analytics
More
    Reklāma

    Philips izlaiž jauno Evnia 27M2N550 monitoru geimeriem

    Jaunākie raksti

    Evnia iepazīstina ar pilnīgi jaunu, godalgotu papildinājumu savai 5000 spēļu monitoru sērijai. Philips Evnia 27M2N5500 ir aprīkots ar visu, kas lietotājiem nepieciešams, lai gūtu neaizmirstamu spēļu pieredzi un nemainīgi izcilu veiktspēju, vienlaikus pievēršot lielāku uzmanību ilgtspējībai: 27 collu (68,5 cm) Fast IPS panelis ar QHD izšķirtspēju, 180 Hz atsvaidzes intensitāte, līdz 0,5 ms reakcijas laiks, 1 ms ātra pikseļu maiņa, DisplayHDR 400 un pilnīgi jauns, videi draudzīgs dizains.

    Iegremdējoši attēli un brīnišķīgas spēles ar lielu kadru nomaiņas ātrumu

    Ar Fast IPS paneli Philips Evnia monitors 27M2N5500 nodrošina vienmērīgu spēli un valdzinošus attēlus, līdzsvarojot ātro reakcijas laiku un nevainojamo sniegumu. Šis monitors ir sertificēts ar VESA DisplayHDR 400 un atbalsta 1,07 miljardus krāsu ar iespaidīgu pikseļu blīvumu, kas rada pārsteidzošu spilgtumu, kontrastu un krāsas ar piesātinātāku melno toni, kā arī pilnīgāku košo krāsu paleti.

    ReklāmaAdvertisement

    Papildu spilgtajām krāsām un vizuālajam valdzinājumam Philips Evnia 27M2N5500 ir arī 180 Hz atsvaidzes intensitāte un zema ievades aizkave zibensātrām spēlēm bez izplūdušām kustībām vai māņattēliem. Lai iegūtu vēl labāku spēļu pieredzi, šis monitors ir aprīkots ar vairākām jaunām funkcijām: Smart MBR Sync apvieno 0,5 ms reakcijas laiku un mainīgās atsvaidzes intensitātes (Adaptive-Sync) atbalstu, lai iegūtu asus un ātrus attēlus bez kustības izplūšanas. ShadowBoost funkcija OSD izceļ tumšās ainas, lai spēlētājs varētu izbaudīt vēl vairāk detaļu bez pārmērīgas ekspozīcijas. Precīzākai mērķu sasniegšanai dažādās ainās Philips Evnia 27M2N5500 monitoram ir iestrādāta arī viedā krustiņa (Smart Crosshair) funkcija.

    Godalgots un ilgtspējīgs dizains maksimālai veiktspējai

    Šis monitors atbalsta “zaļo domāšanu”, tādējādi tiecoties uz ilgtspējību: pirmo reizi Philips spēļu monitoru portfelī statīva kājas ir izgatavotas no 35% pārstrādātas plastmasas un monitora korpuss ir izgatavots no 85% pārstrādātas plastmasas.

    “Ar Evnia mēs nepārprotami veicam svarīgu pāreju uz lielāku ilgtspējību,” komentēja Kseni Bairaktari (Xeni Bairaktari), globālā mārketinga nodaļas vadītāja un ES mārketinga direktora vietniece uzņēmumā Philips Monitors & IT Accessories. “Viena no mūsu pamatvērtībām ir būt pozitīvam un ietekmīgam pionierim šajā nozarē, un mēs nespējam atturēties izaicinājumam apzinātāk rūpēties par vidi. Mēs lepojamies ar šo jauno dizainu un pieeju un ceram iedvesmot arī citus ceļā uz reālām pārmaiņām spēļu industrijā”.

    Domājot par iespaidīgām spēlēm un augstas kvalitātes veiktspēju, izgatavotais Philips Evnia 27M2N5500 ir aprīkots ar funkcijām, kas īpaši pielāgotas gan ilgām spēļu sesijām, gan ikdienas lietošanai, un tas viss ir iekļauts monitorā, kura izcilais dizains ir ieguvis Red Dot 2023 un iF Design Award 2023 godalgas. Monitors ietver virkni funkciju, kas izstrādātas, lai sniegtu lietotājiem labsajūtu un nodrošinātu pilnīgāku un neaizmirstamāku pieredzi. Papildu SmartErgoBase, kas nodrošina plašu ergonomisko regulējumu klāstu (augstums, grozāmība, slīpums un pagriešana), šis monitors ir aprīkots ar SmartImage spēles režīmiem. Tie ir optimizēti ilgām sesijām, jaunām OSD funkcijām un EasySelect izvēlnes pārslēgšanas taustiņu ātrai piekļuvei OSD, kā arī LowBlue režīms aizsargā acis no ilgstošas zilās gaismas iedarbības.

    Philips Evnia 27M2N5500 cenas un pieejamība

    Piedāvājot tik daudz, Philips Evnia 27M2N5500 spēļu monitors ir lieliska izvēle ikvienam, kas vēlas vislabāk attīstīt un uzlabot savu sniegumu, pateicoties ātram un vizuāli iespaidīgam monitoram, kas katru spēļu sesiju aizved nākamajā līmenī.

    Philips Evnia 27M2N5500 monitors būs pieejams iegādei 2024. gada maijā par ražotāja ieteikto mazumtirdzniecības cenu 249 EUR.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Janis
    24.05.2024 11:38

    Kā saprast – videi draudzīgs dizains.
    Kāds izskatās videi nedraudzīgs dizains?

    Biteme
    24.05.2024 12:23
    Reply to  Janis

    Tas ir veids, kā muļķot nedomājošus cilvēkus. Runāt varētu tikai par mazāk kaitīgiem ražojumiem.

    Reklāma