Web Analytics
More
    Reklāma

    Kopā ar jaunajiem Surface Pro datoriem, Microsoft piedāvā iegādāties ļoti dārgu bezvadu tastatūru

    Jaunākie raksti

    Pagājušajā nedēļā Microsoft izziņoja lielos jaunumus saistībā ar ARM procesoru un mākslīgā intelekta izmantošanu savos jaunajos Surface produktos. Neskaitot pašu iekārtu uzlabojumus, tās tikušas pie ļoti dārgiem aksesuāriem.

    Viens no piemēriem ir Surface Pro Flex Keyboard with Slim Pen bezvadu klaviatūra, kas paredzēta vienīgi Surface Pro 8, 9, 10 un 11 datora modeļiem. Papildu iegādājamā klaviatūra piedāvā 41h darbības laiku, neesot savienotai ar iekārtu. Protams, tā ir saņēmusi jauno Copilot MI asistenta izsaukšanas pogu, kā arī tās skārienpaliktnis ir aprīkots ar vibromotoru.

    ReklāmaAdvertisement

    Bezvadu klaviatūras skārienpaliktnim ir iespējams mainīt spiediena jutības līmeņus, lai paplašinātu tā izmantošanu. Surface Pro Flex svars ir 340g. Specializētā Copilot poga palīdzēs ērtāk darboties ar MI asistentu, kas iebūvēts Microsoft 11 operētājsistēmā. Klaviatūra ir veidota no poliestera, kas nav nemaz tik viegli kopjams. Klaviatūras augšējā daļā ir iespējams novietot Surface Slim Pen 2 digitālo zīmuli, bet tas nav pieejams komplektā.

    Surface Pro Flex Keyboard with Slim Pen ir ļoti nopietns aksesuārs, uz ko norāda tā cena – 449.98USD. To noteikti var likt vienā kategorijā ar jauno Apple Magic Keyboard, kas paredzēta jaunās paaudzes iPad planšetdatoriem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma