Web Analytics
More
    Reklāma

    „Bite grupa“ paziņo par 920 miljonu eiro prioritāro nodrošināto obligāciju piedāvājumu

    Jaunākie raksti

    „Bite grupa“, vadošā telekomunikāciju un mediju grupa Baltijā, šodien paziņo par 920 miljonu eiro prioritāro nodrošināto obligāciju piedāvājumu.

    “Šodien izziņotais prioritāro nodrošināto obligāciju piedāvājums ietvers „Bite grupa“ biznesa un nākotnes perspektīvu novērtējumu. 2020. gadā daži no lielākajiem investoriem bija izvēlējušies ieguldīt „Bite grupa“ obligācijās, daži – pirmo reizi. Mēs to uzskatījām par apliecinājumu un uzticēšanos gan mūsu biznesa modelim un tā ilgtspējīgai izaugsmei, gan arī visam tā sauktajam Jauno Ziemeļvalstu reģionam,” saka Pranas Kuisis, „Bite grupa“ izpilddirektors.

    Reklāma


    M. Kuisis piebilst: ” Veidojot savas kapitāla struktūras, Baltijas privāto un publisko sabiedrību vidū obligāciju piedāvājumi gadu gaitā ir ieguvuši popularitāti. Tas apliecina reģiona uzņēmumu pievilcību un briedumu, kā arī mūsu ekonomikas augošo mērogu.”

    „Bite grupa“ plāno izmantot lielāko daļu no piedāvājuma ieņēmumiem esošo parādu refinansēšanai un ar piedāvājumu saistīto darījumu izmaksu segšanai.

    Lai gan „Bite grupa“ jau iepriekš ir veiksmīgi noslēgusi līdzīgus obligāciju piedāvājumus, nevar būt pārliecības, ka šī piedāvājuma vai citu šeit aprakstīto darījumu piedāvājums institucionālajiem investoriem tiks pabeigts.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma