Web Analytics
More
    Reklāma

    Popcorn Time ir atgriezies tīmekļa pārlūkā

    Jaunākie raksti

    Popcorn Time kā fēnikss atkal spējis mosties, lai piedāvātu video apskati tavā iemīļotajā tīmekļa pārlūkā. Popcorn Time ideja un izskats ir līdzvērtīgi Netflix filmu straumēšanas servisam, tikai Popcorn Time pamatā ir tā saucamie torrenti, turklāt filmu apskati vari sākt gandrīz uzreiz – visa datne nav jāielādē.

    Popcorn Time ir pamatīgi satraucis Holivudu, tāpēc pret šo servisu tiek vērsts viss filmu veidotāju un oficiālo pārstāvju spēks. Jau iepriekš īsu mirkli Popcorn Time iespējas varēja izbaudīt tīmekļa pārlūkā popcorntime.io, bet Holivuda ļoti veikli tika ar to galā.

    Reklāma

    Šobrīd atkal Popcorn Time ir atgriezies ar Torrents Time spraudni tīmekļa pārlūkiem. Torrents Time atvērtā pirmkoda spraudnis tīmekļa pārlūkiem darbosies kopā ar Windows PC un Mac OS X datoriem. Diemžēl atbalstīto pārlūku sarakstos neatradīsi Firefox Mac datoriem, kā arī Safari pārlūks iegūs spraudni tikai martā.

    Ziņas interesantā daļa vēl tikai sekos – Popcorn Time atsāks cīņu par servisa legalizēšanu. Aktīvisti vēlas, lai filmu studijas piekāptos prasībai atļaut un legalizēt iespēju katram noskatīties filmu bez maksas vai par minimālu maksu uzreiz pēc filmas izrādīšanas noslēguma kinoteātros.

    popcorn-time

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    KKTK
    05.02.2016 10:41

    Kaut kāda community aplikācija arī jau strādā.

    LOOK
    05.02.2016 11:59

    warneru brāļiem rokas par īsām…

    Reklāma