Web Analytics
More
    Reklāma

    Labs of Latvia – visi Latvijas startup uzņēmumi vienuviet

    Jaunākie raksti

    Klāt ir jauns gads un patīkami jaunumi. Vēlos painformēt par Labs of Latvia startup uzņēmumiem veltīto platformu, kas oficiāli tiks atklāta jau 3. martā. Labs of Latvia ir neitrāla platforma, ko Latvijas startup uzņēmumi veido citiem Latvijas startup uzņēmumiem. Labs of Latvia ir arī startup kopienas platforma, kas apvieno un nodrošina pasaulei informāciju par Latvijas startup ekosistēmas spēlētājiem.

    Vienkāršiem vārdiem runājot – tā būs centrālā vieta, kur Latvijas startup uzņēmumi varēs painformēt par sevi un savām aktualitātēm, kā arī uzzināt ko dara citi līdzīgi uzņēmumi. Labs of Latvia būs noderīgi arī investoriem, medijiem un ikvienam, kas vēlas uzzināt vairāk par Latvijas startup komūnas aktualitātēm. Šajā platformā paralēli informācijai par startup uzņēmumiem būs arī jomas pasākumu kalendārs, kā arī analītiski un labi pārdomāti raksti. Labs of Latvia veidošanā piedalos arī es, tāpēc šogad daudz un dikti dzirdēsiet par Latvijas startup uzņēmumu jaunumiem.

    Reklāma

    Jau tagad aicinu doties uz LabsOfLatvia.com un pieteikties uz jaunumu saņemšanu – tā nepalaidīsi garām pašus svarīgākos jaunumus. Tāpat ir īstais laiks piesekot Labs of Latvia Twitter un Facebook kontiem.

    Labs of Latvia ir “Latvijas Garantiju aģentūras” (LGA) iniciatīva un projekts tapis ar šīs institūcijas atbalstu. LGA ir finanšu institūcija, kas palīdz uzņēmumiem piesaistīt finansējumu, lai sekmētu to izveidi, izaugsmi, darbības paplašīnāšanos.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    19.01.2015 22:27

    Pirmā rindkopa iespārda: «Jauns gads bla bla bla. Labs of Latvia links. Startup, startup, startup, startup, startup, bla bla bla.» Un pa vidam kaut kas par neitrālo, kaut gan raksta beigās tomēr ir finansētāji.

    19.01.2015 22:28

    Un problēma ir tieši kur?

    Reklāma