Web Analytics
More
    Reklāma

    Samsung pieņem darbā jaunu dizaina direktoru

    Jaunākie raksti

    Samsung dažādos veidos cenšas izrauties no pagrimuma un tiek ziņots, ka darbā pieņemts jauns dizaina šefs Lee Don-tae. Samsung jau ilgāku laiku cieš no pārmetumiem par vienveidīgu un neinteresantu viedtālruņu izskatu, kas mijas ar pilnīgām neveiksmēm. Sākotnēji Lee Don-tae nodarbosies ar kopējo Samsung produktu izskata izveidi, kas varētu tikai daļēji ietekmēt ražotāja viedtālruņu izskatu.

    Lee Don-tae iepriekš strādājis kopā ar Apple dizaina guru un uzņēmuma viceprezidentu Džonatanu Īvu (Jonathan “Jony” Ive). Džons Īvs visiem ir zināms ar iPhone, iPad un iOS 7 izskatu izveidi.

    Reklāma

    Samsung jaunais dizaina šefs ir iepriekš plūcis laurus kā British Airways lidmašīnu biznesa klases sēdvietu dizaineris. Lee Don-tae veidotie krēsli atļāva lidmašīnas biznesa klases sēdvietām ietaupīt 20% platību, kas palielināja British Airways peļņu par aptuveni $738 miljoniem gadā.

    Iespējams, Samsung gaida līdzīgu brīnumu no sava jaunā dizaina šefa. Cerēsim, ka viņam veiksies un jau gada beigās Samsung viedierīcēs ienāks jaunas dizaina vēsmas.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    6 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    16.01.2015 22:57

    Varbūt reiz pazudīs SEKSĪGĀ home poga?

    Skats
    17.01.2015 12:23

    Sen bij laiks, izņemot tos dažus metāliskos pēdējā laika modeļus, Samsung vispār nešķita apūkošanas vērts.

    Edža
    17.01.2015 15:54

    Tas protams ir labi…. Bet vienmēr izbrīna cilvēki, kuri plašpatēriņa preci uzlūko kā dizaina priekšmetu. Ja vajag dizainu, lūdzu tak ir Vertu utml. utt. Man telefons ir funkcionāls priekšmets. OK, var piekasīties par materiālu izvēli- metāls vai plastmasa. Bet arī tas man ir otršķirīgi, man svarīgi ir lai tas pilda tos uzdevumus, kas tam ir jāpilda

    dzhonsons
    18.01.2015 04:24
    Reply to  Edža

    Tādi Vertu ir bezgaumības kalngals un paredzēti(derīgi) vien sava statusa apliecināšanai :>

    es
    18.01.2015 12:57
    Reply to  dzhonsons

    Samusngs kā reiz ir domāts tādiem kā Edža.

    Skats
    18.01.2015 15:11

    Par to lielo naudu jau arī plašpatēriņa precei neskādē labs dizains.

    Reklāma