Web Analytics
More
    Reklāma

    Škoda apstiprina, ka šogad ieradīsies jaunais Superb un Kodiaq

    Jaunākie raksti

    Čehu autoražotājs Škoda preses relīzē oficiāli apstiprinājis, ka šogad autoražotājs iepazīstinās ar jaunās paaudzes Superb un Kodiaq modeļiem. Ar to jaunumi no Škoda nebeidzas, jo šogad sagaidāmi arī modernizētie Kamiq un Scala modeļi, kas piedzīvos pusmūža atsvaidzināšanu jeb feisliftu.

    Jau apstiprināts, ka Superb būs pieejams liftback un universāļa formā, kā arī izmantos uzlabotu MQB platformas versiju. Tā kā šogad sagaidīsim Škoda flagmani, tad prognozējams, ka mehāniski ļoti līdzīgais Volkswagen Passat jaunās paaudzes modelis pie klientiem nonāks visnotaļ drīz.

    Reklāma

    Tā kā Škoda ir sagatavojusi arī jaunu Kodiaq, tas nozīmē, ka tepat aiz stūra gaida jaunais Tiguan – abu modeļu aktuālās paaudzes pie klientiem ieradās 2016. gadā, attiecīgi pienācis laiks jaunai paaudzei. Ja Tiguan piefiksēts tā saucamajos spiegu attēlos, kad notika auto testēšana, tad Kodiaq pamanīts retāk un par to ir mazāk informācijas.

    Škoda arī izziņojusi aizvadītā gada pārdošanas rādītājus, taču čehu ražotājam 2022. gads nav bijis pārāk veiksmīgs – dažādu iemeslu dēļ piegāžu skaits krities par 16,7 procentiem un gada laikā Škoda pārdeva 878 200 mašīnas. Škoda dižpārdoklis joprojām ir Octavia – 141 100 vienības, kam sekoja Kamiq ar 96 300 vienībām un Kodiaq ar 94 500 pārdotām automašīnām. Vienīgais modelis, kura pārdošanas rezultāti uzlabojušies salīdzinājumā ar iepriekšējo gadu ir Enyaq – 53 700 auto.

    AvotsMotor1
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma