Web Analytics
More
    Reklāma

    Huawei paziņo par Honor viedtālruņu biznesa pārdošanu

    Jaunākie raksti

    Par Huawei apakšzīmola Honor pārdošanu tika runāts jau aptuveni mēnesi, un nu ir oficiāli paziņots, ka Honor viedtālruņu bizness tiešām tiek pārdots. Jaunais Honor viedtālruņu biznesa īpašnieks ir ķīniešu uzņēmums Shenzhen Zhixin New Information Technology.

    Huawei un Shenzhen Zhixin New Information Technology vienošanās jau ir parakstīta, turklāt tajā ir ietvertas sadaļas par klientu, piegādātāju, sadarbības partneru un darbinieku interešu aizsardzību. Tas nozīmē tikai to, ka jaunais īpašnieks turpinās darīt to pašu, ko Honor darīja zem Huawei plašajiem spārniem. Jaunais īpašnieks nedrīkst izsūkt no uzņēmuma patentus un citus aktīvus. Honor arī saglabās esošos vadošos darbiniekus.

    Reklāma

    Huawei vairs nepiederēs neviena Honor akcija, tādējādi Honor vajadzētu tikt vaļā no ASV uzliktajām sankcijām. Mēs vēl redzēsim, vai Honor izdosies izlaist viedtālruņus ar Google servisiem, bet jau šobrīd arī Huawei drīkst no Qualcomm iegādāties Snapdragon procesorus ar 4G atbalstu. 5G tehnoloģijas gan Huawei nedrīkst iegādāties.

    Redzēsim, kā Honor pārdošana ietekmēs viedtālruņu pieejamību pie mums, jo pirms vairākiem gadiem Honor it kā sāka ienākt šajā tirgū, bet kaut kā šī iniciatīva apsīka, dodot šeit priekšroku Huawei viedtālruņiem.

    Noteikti vēl redzēsim ziņas ar precizējumiem par šo darījumu un jaunajiem Honor spēles noteikumiem attiecībā uz ASV tehnoloģijām.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma