Web Analytics
More
    Reklāma

    YouTube robotu cīņas pielīdzina nelegālām dzīvnieku cīņām

    Jaunākie raksti

    Vairāki video satura izvietotāji no YouTube saņēmuši ziņu, ka viņu video noņemti, jo tie ir pretrunā ar YouTube noteikumiem. YouTube minējusi, ka pārkāptie noteikumi attiecas uz dzīvnieku cīņām, bet noņemtajos video bija vērojamas robotu cīņas.

    Robotu cīņas ir populāras kopš aptuveni 1994. gada, kad Sanfrancisko norisinājās pirmās Robot Wars cīņas. Roboti sacenšas svaru kategorijās no 150 gramiem līdz vairāk nekā 80 kilogramiem. Protams, robotu autori un cīņu rīkotāji savus video bieži izvieto YouTube.

    Reklāma

    Saņemti vairāki paziņojumi, ka YouTube uzsākusi dzēst robotu cīņu video. Kāds robotu veidotājs saņēmis divus brīdinājumus, un noņemts 31 viņa YouTube video, kaut arī viņš robotu cīņās piedalās kopš 2010. gada. Citi robotu cīņu dalībnieki arī saņēmuši līdzīgus brīdinājumus un noņemtus video, kaut arī vardarbība pret dzīvniekiem tajos nav redzama. Daži YouTube video autori atzīst, ka video nosaukumos ir atrodami dzīvnieki, piemēram, “Sliver King vs catKong – RoboGames 2017”.

    Tiek pieļauts, ka uzdarbojies kāds automātiskais YouTube satura filtrs, jo sūdzības par vardarbību pret dzīvniekiem saņēmuši arī tie robotu cīņu autori, kuru video nosaukumi bijuši “0037” un “0050”, turklāt video nav piešķirtas kategorijas, apakšvirsraksti vai birkas (angļu – tag).

    Robotu cīņu video gan pēc pāris dienām atgriezti YouTube.

    Interneta asprāši jau smejas, ka YouTube filtros iemājojis SkyNet.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma