Web Analytics
More
    Reklāma

    Isuzu gatavojas iesaistīties elektroauto tirgū ar D-MAX pikapu

    Jaunākie raksti

    Japāņu autoražotājs Isuzu mēneša beigās iepazīstinās ar savu pirmo elektrisko modeli – D-MAX pikapu. Ražotājs sola, ka mašīna izstrādāta ar mērķi apmierināt gan komerciālās, gan pasažieru pārvadāšanas vajadzības, bet saglabātu sniegumu, kas tiek sagaidīts no šī modeļa.

    Auto aprīkots ar diviem elektromotoriem, nodrošinot pilnpiedziņu ar ļoti mērenu 174 zirgspēku jaudu. Lielākā daļa jaudas tiek sūtīta aizmugurējiem riteņiem. Griezes moments būs 325Nm, bet neko ātri pabraukt nesanāks, jo maksimālais ātrums būs vien 130km/h. Mašīna varēs pārvadāt 1000 kilogramus kravas vai arī vilkt līdz 3,5 tonnām smagu piekabi.

    Akumulatora ietilpība ir 67kWh, taču pagaidām nav norādītas sīkākas detaļas, proti, vai šīs 67kWh ir lietotājam pieejamā kapacitāte. Isuzu gan nesniedz plašāku informāciju par to, cik tad tālu ar to varēs aizbraukt. Minējums – ja tiks izmantota auto kravnesība vai vilkta piekabe, tad nekur tālu netikt.

    Plānots, ka Eiropas tirgū elektriskais D-MAX tiks piedāvāts no nākamā gada, bet tas, visticamāk, tiks ražots Taizemē, kur tiek komplektēta arī versija ar iekšdedzes dzinēju.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Valid Email
    23.03.2024 15:31

    Beidzot kaut kas reāli vajadzīgs, nevis mega ūber super puper

    DimV
    25.03.2024 21:35

    Reali vajadzigs? Ar 67 kwh batetiju, un patēriņu virs kadiem 30 kwh uz 100 km realais nobraukums 150 – 200 km? Ne, nu kadam jau pietiks, bet reālajam darbam tas Isuzu nebus braucams. imho

    Reklāma